KAN BLI NY CARDIFF-SPISS: Adam Le Fondre (i midten) er sterkt ønsket av Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. En overgang skal være nært forestående. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
KAN BLI NY CARDIFF-SPISS: Adam Le Fondre (i midten) er sterkt ønsket av Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. En overgang skal være nært forestående. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Fotballryktene: – Solskjær nær signering av denne spissen

Og Chelsea vil ha Europas heteste spiss.

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten.

Pengene sitter løst blant storklubbene, og flere skal forsterke laget i sommermånedene.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

Ole Gunnar Solskjær er fast bestemt på å forsterke Cardiff-stallen etter nedrykket fra Premier League. Javi Guerra og Guido Burgstaller er allerede signert. Nå skriver SkySports at Cardiff er svært nær en avtale med Reading-spiss Adam Le Fondre. 27-åringen har innrømmet at hans fremtid i Reading er usikker. Le Fondre scoret 15 mål for Reading forrige sesong.

Manchester United-manager Louis van Gaal har overhodet ingen interesse av å hente Cesc Fabregas eller Toni Kroos til klubben. I hvert fall hvis en skal tro Daily Mail. I stedet er det en annen Bayern München-spiller som står høyt i kurs hos nederlenderen. Bastian Schweinsteiger skal være mannen van Gaal ønsker som sjef på midtbanen sin. Det var van Gaal som flyttet Schweinsteiger fra vingen til sentral midtbane i Bayern München, og han lar seg ikke skremme av 29-åringens lange skadehistorikk.

Det vil skuffe mange britiske tabloidjournalister dersom det ikke kommer en eneste nederlender til Manchester United i sommer. De har skutt med hagle på et nederlandsk lagbilde i håp om å treffe den spilleren som tar på seg den røde trøyen i august. Nå hevder Daily Express at van Gaal står klar med et bud på 300 millioner kroner for Feyenoord-duoen Bruno Martins Indi og Jordi Clasie. Van Gaal får gode muligheter til å selge inn Manchester United-planene sine når han tar med seg duoen i VM-troppen sin til Brasil.

En som går og venter i spenning på at van Gaal skal komme til Old Trafford er Anderson. Brasilianeren ble veid og funnet for tung av David Moyes, og ble sendt på lån til Fiorentina for å finne tilbake til formen. Det gikk ikke bra, og La Viola ønsket ikke å benytte seg av utkjøpsklausulen de sikret seg i låneavtalen. Dermed må 26-åringen prøve å overbevise sin nye sjef om at han fortjener en ny sjanse på Old Trafford. Gamleklubben Porto ønsker å hente ham tilbake til Portugal, men er ikke interessert i å betale lønnen han har i Manchester United, skriver Daily Telegraph.

Paris Saint-Germain har ikke gitt opp håpet om å hente Eden Hazard fra Chelsea. Belgieren, som ifølge Jose Mourinho ikke har lært å ofre seg for lagkameratene sine, står øverst på ønskelisten til franskmennene. Men skulle Hazard ankomme Parc des Prince, må noen bort. Ifølge Daily Express kan Manchester United dra nytte av dette. For klubben skal være interessert i både Javier Pastore og Lucas Moura, som begge kan bli lagt ut for salg for å gi plass til Hazard i garderoben. Liverpool og Tottenham vil også ha et ord med i laget når det gjelder Pastore.

Torino-spissen Ciro Immobile er i ferd med å bli et av de heteste navnene i Europa i dette overgangsvinduet. Etter 22 mål på 33 kamper i Serie A denne sesongen, er toppklubbene begynt å stille seg i kø. Borussia Dortmund har lenge hatt 24-åringen høyt på ønskelisten, men også Barcelona og Atletico Madrid har vist interesse. Nå melder Football Direct News at også Chelsea vil ha Immobile, som er deleid av Juventus og Torino.

Mourinho har heller ikke gitt opp håpet om å lokke Raphael Varane til Stamford Bridge. Med David Luiz borte, vil Chelsea-bossen bruke pengene som gjorde brasilianeren til tidenes dyreste forsvarsspiller til å få Varane til klubben, skriver Daily Mirror.

Yannick Bolasie herjet med Liverpool da Crystal Palace tok igjen de rødes 3-0-ledelse i sluttminuttene i slutten av sesongen. Det ønsker manager Brendan Rodgers å unngå neste sesong. Og hvordan kan du sikre deg best mot at en spiller herjer mot deg? Jo, ved å ha ham på ditt eget lag. Daily Star skriver at Liverpool ønsker å hente 25-åringen. Bolasie har ett år igjen av kontrakten sin med Crystal Palace, og vil ikke koste skjorten å hente.

Det blir mer og mer vanlig å ha to toppkeepere i stallen. Premier League er rett og slett for jevn til å ha en svak reservekeeper hvis førstevalget blir skadet. Det har også Rodgers innsett, og nå vil han ha Michel Vorm fra Swansea, skriver Liverpool Echo. Det var Rodgers som hentet Vorm til engelsk fotball da han selv var manager for Swansea.

En annen manager på keeperjakt er Arsenals Arsene Wenger. For alt tyder på at Lukasz Fabianski blir Vorms etterfølger i Swansea-buret. Dermed må Wenger ha på plass en annen keeper som kan gi Wojciech Szczesny kamp om plassen. Ifølge Daily Telegraph er det store sjanser for at dette blir Cardiffs David Marshall

I fjor sommer var Arsenal villig til å betale 100 millioner kroner for Swansea-kapteinen Ashley Williams. Nå har midtstopperen ett år igjen av kontrakten sin på Liberty Stadium, og har gitt klubbledelsen beskjed om at han ikke kommer til å signere en ny. Dermed kan Wenger likevel få sin mann, og til en langt lavere pris enn i fjor. Metro skriver at franskmannen nå vurderer et bud på 30 millioner kroner for Williams.

Bacary Sagna gir Arsenal-fansen håp om at han faktisk blir værende i klubben. 31-åringen forteller til Daily Star at det er ti prosents sjanse for at han blir i Arsenal. Men hvis den tiprosenten innebærer at The Gunners skal doble lønnen hans, så blir det nok Manchester City på høyrebacken.

Wenger skal også være interessert i Juventus-spilleren Kwadwo Asamoah. Men Daily Express skriver at ghaneseren ikke er interessert i å forlate torinoklubben.

Alt tyder nå på at Southampton-manager Mauricio Pochettino blir den nye sjefen i Tottenham. Daily Mirror skriver at argentineren trolig signerer en treårskontrakt på White Hart Lane innen 48 timer. Selv om lengden på kontrakten egentlig ikke er så nøye i Tottenham. Der hører det til sjeldenhetene at en manager sitter tiden ut. Den forrige manageren som klarte å holde på jobben lenger enn fire år var Keith Burkinshaw, som var manager fra 1976 til 1984.

Og noe av det første Pochettino kan få i oppgave, er å godkjenne en overgang for den belgiske spissen Michy Batshuayi. Ifølge Daily Mail skal Spurs være klar til å innfri utkjøpsklausulen 20-åringen har i kontrakten sin med Standard Liege, som skal være på 80 millioner kroner. Den største utfordringen ved overgangen er at Batshuayi er selverklært Arsenal-supporter, og har fulgt nordlondonrivalen siden han var liten gutt. Det kan da kanskje være en idé å kontakte Erik Thorstvedt eller Tim Sherwood, som også hadde rødhvite hjerter da de ankom White Hart Lane.

Steve McClaren er bookmakernes favoritt til å overta etter Pochettino i Southampton. Men nå melder talkSPORT at Basel-trener Murat Yakin kan være et hett navn for jobben.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini fikk et godt forhold til Willy Caballero i deres felles tid i Malaga. Nå vil han hente den argentinske keeperen til England. Men de får kamp av Barcelona om 32-åringen, skriver Daily Express.

Franske Le 10 Sport melder at Monaco er i samtaler med Manchester City om en overgang for venstrebacken Aleksandar Kolarov. 28-åringen har bare ett år igjen av kontrakten sin, og City må prøve å cashe inn mens de fortsatt kan få noe for serberen. Roma skal også være interessert i Kolarov.

Newcastle-manager Alan Pardew har fått tilbake sjekkheftet sitt, og nå skal han handle. Men først vil han prøve å få på plass et par gratiskarer. Steven Sidwells kontrakt med Fulham gikk nylig ut, og midtbanespilleren blir neppe med ned i Championship. Jack Colback er også ledig på markedet etter at han ikke fornyet kontrakten sin med Newcastle-rival Sunderland. Pengene vil Pardew bruke på å hente Wilfried Zaha fra Manchester United, skriver Daily Star. En spiss skal også inn. Tenerifes Ayoze Perez fremstår som førstevalget, men også Hertha Berlin-spissen Pierre-Michel Lasogga er aktuell.

West Ham ønsker å hente Gareth Barry fra Manchester City. Ifølge Daily Express prøver nå The Hammers å lokke med høyere lønn enn hva både Everton og Arsenal er interessert i å gi midtbaneveteranen.