KLUBBLØS: Daniel Braaten bruker liten tid på å bekrymre seg over at han står uten klubb. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
KLUBBLØS: Daniel Braaten bruker liten tid på å bekrymre seg over at han står uten klubb. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Klubbløs Braaten (32) bekymrer seg ikke for fremtiden 

Angriperen gleder seg til VM og ferie.

PARIS (TV 2) Daniel Braaten er nok en gang klubbløs etter at det nylig ble klart at han er ferdig hos Ståle Solbakken og FC København.

Men angriperen ser ikke ut til å stresse nevneverdig med å finne seg ny klubb.

- Får se hva som dukker opp
I kjent, avslappet stil er han mer opptatt av å kose seg på landslagsamling enn å bekymre seg for fremtiden.

- Jeg har ikke tenkt så mye på det egentlig. Jeg har bare kost meg med den tiden jeg har hatt. Nå er det to fine kamper med landslaget før det er ferie, så får vi se hva som dukker opp på andre siden av vannet, sier 32-åringen.

- Hvor viktig blir det å vise seg frem i disse kampene?

GOD STEMNING: Daniel Braaten og Alexander Tettey under trening med landslaget..
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
GOD STEMNING: Daniel Braaten og Alexander Tettey under trening med landslaget.. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

- Om jeg ikke scorer fem mål i morgen så har ikke det så mye å si, for å si det sånn. Det er alltid viktig å prestere godt på landslaget, men til sjuende og sist så er de ikke disse to kampene som er avgjørende, sier han.

Holder en knapp på Brasil og Spania
En av de tingene Braaten skal bruke ferien på er å følge med på VM. Han tror på et bra mesterskap og har allerede pekt seg ut noen favoritter.

- Det er vanskelig å si. Det er mange bra lag i år. Det hadde jo vært gøy om et av disse storlagene hadde tatt det. Brasil har jo litt trøkk på seg. I tillegg har man Spania som er regjerende mestere. Så jeg har en liten knapp på de, sier han.

Dersom han måtte velge bort Norge og slutte seg til en av troppene i sommerens sluttspill så er han ikke i tvil om hvem han ville valgt.

- Det måtte blitt Brasil. Tenk å kunne dra i land en seier på hjemmebane og ta en kjempefest etterpå. Det hadde vært gøy det, flirer han.