SKIFTER KLUBB: Bild hevder at Moa vender tilbake til Hannover 96.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SKIFTER KLUBB: Bild hevder at Moa vender tilbake til Hannover 96.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Hevder Moa returnerer til Hannover 96

Men Moas agent avkrefter ryktene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tyske storavisen Bild hevder at Norges landslagsspiss Mohammed «Moa» Abdellaoue mer eller mindre er klar for gamleklubben Hannover 96.

Hannovers sportsdirektør Dirk Dufner sier til avisen at overgangen snart er fullført.

– Det er bevegelse rundt ham
– Med Moa så er det meste klart. Det gjenstår bare detaljer, hevder Dufner overfor Bild.

Men Moas agent, Stig Lillejord, avviser at Moa er klar for en ny klubb.

– Jeg kan avkrefte at Moa er enig med Hannover. Det jeg imidlertid kan si er det er bevegelse rundt ham, sier Lillejord til TV 2 Sporten.

Ifølge Bild krever Stuttgart 2,4 mill. euro (19,4 millioner kroner) for å selge Moa tilbake til gamleklubben. Hannover vil imidlertid ikke ut med mer enn to millioner euro (rundt 16 mill. kroner) for å hente spissen tilbake til AWD-Arena.

– Stuttgart og Hannover er ikke kommet til enighet. Men vi er ikke langt unna hverandre, sier Stuttgarts sportsredaktør Fredi Bobic til den tyske avisen.

Solgt til Stuttgart for 27 mill. kroner
Moa ble hentet til Hannover 96 i august 2010 for mellom ti og 12 millioner kroner, og fikk med seg 80 Bundesliga-kamper og 29 mål før han ble solgt videre til Stuttgart tre år senere for om lag 27 millioner kroner.

Han signerte da en fireårskontrakt med Stuttgart, men måltørke og skadeproblemer har ført til at Norges landslagsspiss kun har fått med seg 12 kamper og én scoring i Bundesliga for klubben som spiller sine hjemmekamper på Mercedes-Benz Arena.

Stuttgart endte på 15. plass denne sesongen.

28 år gamle Moa ble tatt ut til Norges privatkamper mot Frankrike og Russland denne uken, men måtte melde forfall på grunn av skade.