TRIST: Stefan Johansen synes det er synd at Neil Lennon er ferdig i Celtic.
TRIST: Stefan Johansen synes det er synd at Neil Lennon er ferdig i Celtic.

Johansen trist etter Lennon-exit

- Han er en utrolig flink trener.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paris (TV 2) Stefan Johansen er sammen med det norske landslaget på plass i Paris hvor de forbereder seg til tirsdagens kamp mot Frankrike.

- Har vært fantastisk
Bak seg har han lagt et fantastisk halvår i Celtic hvor han har spilt seg fast inn på laget og vært med på å vinne ligaen.

- Det har vært helt fantastisk. Jeg har spilt fast og vunnet serien. Nå skal vi også ut i Champions League. I tillegg føler jeg at jeg utvikler meg som spiller hver eneste dag og det er det viktigste. Ligaen er også bedre enn forventet. Så det å komme til Celtic, som i mine øyne er en av Europas største klubber, har vært en drøm, sier han til TV 2.

- En utrolig flink trener
Forrige uke ble det klart at Neil Lennon gir seg som manager i den skotske toppklubben. Det innrømmer de norske midtbanespilleren at han synes er trist.

UNGT LAG: Stefan Johansen og Mats Møller Dæhli under mandagens trening på Stade de France..
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
UNGT LAG: Stefan Johansen og Mats Møller Dæhli under mandagens trening på Stade de France.. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

- Det er litt synd. Han skal ha en stor del av æren for at jeg ble hentet til Celtic.  Jeg har spilt fra nesten dag én, og han har gitt meg meg mye tillit og mange gode råd. Men slik er fotballen. Spillere kommer og går, det samme gjør managere, sier han.

Han er uansett helt sikker på at Lennon kommer til å gjøre det bra i den neste klubben han tar jobb som manager.

- Uansett hvor han går så tror jeg han kommer til å lykkes. Han er en utrolig flink trener, sier han.

- Blir gøy
Tirsdag er Johansen mest sannsynlig på banen fra start når Norge skal bryne seg på VM-klare Frankrike foran 70.000 mennesker på Stade de France i Paris.

Det er en opplevelse 23-åringen ser frem til.

- Det kommer til å bli gøy. Det er et lag som skal til VM og som er blant verdens beste landslag. Men vi fokuserer først og fremst på oss selv. Vi er et lag i utvikling og i morgen får vi en god pekepinn på hvor langt vi er kommet, sier han

Stiller uten Ribery og Benzema
På Frankrikes pressekonferanse mandag opplyste trener Didier Deschamps om at lagets største stjerne Franck Ribery ikke kommer til å spille mot Norge grunnet en ryggskade.

Heller ikke de nybakte Mesterliga-mesterne Karim Benzema eller Raphael Varane spiller ettersom de har fått fri frem til onsdag.