File photo dated 06/04/2014 of Liverpool manager Brendan Rodgers.
File photo dated 06/04/2014 of Liverpool manager Brendan Rodgers.

Rodgers skrev under på ny langtidskontrakt med Liverpool

 –  Jeg føler meg beæret og priviligert over å ha forlenget min kontrakt med denne fantastiske klubben, sier Liverpools manager.

Brendan Rodgers har skrevet under på en ny langtidskontrakt med Liverpool.

Det bekrefter klubben på sine hjemmesider mandag ettermiddag. 

Rodgers ledet Liverpool til andreplass i Premier League forrige sesong og sikret dermed de helrøde Mesterliga-spill kommende sesong.

– Vi er heldige
Liverpools deleier John Henry og klubbformann Tom Werner er henrykt over å ha forlenget kontrakten med klubbens manager.

– Vi er heldige som har et så talentfullt individ til å lede Liverpool videre. Vi stoler på at han er i stand til å videre etter de visjoner vi har for klubben, sier de i en felles uttalelse.

– Brendan er selve hjertet i det eiergruppen ønsker å få klubben til å utrette på banen. Denne sesongen bekreftet det vi alle har trodd på, nemlig det å bringe suksess til Liverpool, og alle er fast bestemt på å arbeide sammen for å oppnå resultater. Både spillerne og fansen har gjort det klart for oss hvor viktig Brendan er for vår suksess. At vi har sikret oss en ny langtidskontrakt med ham gir oss alle en vitamininnsprøytning med tanke på å drive klubben ytterligere fremover, heter det blant annet i pressemeldingen fra Liverpools klubbledelse.

Ny fireårskontrakt
Liverpool har foreløpig ikke offentliggjort lengden på Rodgers nye kontrakt.

Men ifølge ulike engelske aviser strekker 41-åringens nye kontrakt seg ut 2018-sesongen.

– Jeg følger meg beæret og priviligert over å få sjansen til å forlenge mitt opphold i klubben. Jeg er veldig glad for at jeg kan bygge videre på det arbeidet vi har gjort her de siste to årene og ser frem til de nye, spennende utfordringene som venter fremover, sier Rodgers selv om kontraktsforlengelsen.

Deler æren med spillerne
Rodgers hevder imidlertid ikke at han ene og alene skal ha æren for å ha ledet Liverpool til en andreplass forrige sesong.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke spillerne og trenerteamet. De har vært helt fantastiske for meg fra den dagen jeg begynte å jobbe for denne klubben. Jeg er svært takknemlig overfor eierne og klubbledelsen som hele tiden har støttet meg og delt mine visjoner for hvordan vi kan prestere bedre på banen. Til slutt må jeg få takket fansen, som er selve hjertet i alt arbeidet vi gjør her. Jeg er like stolt hver dag jeg får lede dette laget og vil takke supporterne for den fantastiske støtten, mener han.