SAINTS-DUO: Liverpool skal være veldig interessert i Southampton-duoen Nathaniel Clyne og Adam Lallana. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
SAINTS-DUO: Liverpool skal være veldig interessert i Southampton-duoen Nathaniel Clyne og Adam Lallana. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK

Fotballryktene:
– Liverpool går for Southampton-duo

Og Arsene Wenger kommer med sterke Karim Benzema-hint.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Liverpool har fått klar beskjed om at de kan glemme Adam Lallana dersom de ikke blar opp 250 millioner kroner. De røde fra Anfield har også vært interessert i Luke Shaw, som prises enda høyere av Southampton. Det blir for mye for en venstreback for de røde fra Anfield Road. Så hvorfor ikke heller hente en høyreback? For ifølge Daily Star vurderer nå Liverpool å hente Nathaniel Clyne og Lallana for til sammen 400 millioner kroner.

Verden forandres ikke over natten. En sesong i toppen for Liverpool og en i ingenmannsland for Manchester United får ikke fotballspillere til å tro at rollene er byttet om. Til tross for at Liverpool neste sesong er i Champions League og United ikke, så er fortsatt Old Trafford mer attraktiv enn Anfield for de store stjernene. Nå melder Bild at Manchester United er i ferd med å sikre seg ukrainske Jevgen Konopljanka, som veldig lenge har vært høyt på Liverpools ønskeliste. Og det bare dager etter at kantspilleren uttalte at han heller spiller i Dnepro enn for Manchester United, skriver Football Direct News.

Zakaria Bakkali er i ferd med å gjøre seg usmakelig for PSV Eindhoven. 18-åringen nekter å skrive ny kontrakt med klubben, selv om han i januar ga et muntlig ja. Med bare ett år igjen av kontrakten, er PSV nå i ferd med å innse at de må selge Bakkali nå. Ifølge De Telegraaf har Liverpool fulgt kantspilleren nøye denne sesongen. Også Arsenal vil ha et ord med i laget dersom belgieren blir lagt ut for salg.

Football Direct News hevder at Liverpool nå har kommet med et konkret bud på Queens Park Rangers-spissen Loic Remy. Franskmannen har lenge sagt at han skal spille Champions League neste sesong, noe som utelukker at han blir i QPR i comebacksesongen i Premier League. Han har lenge vært koblet til Arsenal, men manager Arsene Wenger ser bare Remy som en reserveløsning dersom han ikke får noen av sine prioriterte spissønsker.

At Wenger bakker ut av en duell om Remy kan være nok et tegn på at han har noe på lur. Og dette «noe» kan fort være Karim Benzema. Wenger var lørdag ekspertkommentator for fransk tv under Champions League-finalen. Der skal han ha sagt at kampen fort kunne være Benzemas siste kamp for Real Madrid, og at han er sikker på at spissen havner i Premier League en dag, skriver Daily Star. Men Arsenal-manageren skal være forsiktig med å selge skinnet før bjørnen er skutt. Det er bare et lite år siden han lot Gonzalo Higuain dra til Napoli fordi han var sikker på at Luis Suarez kom til Arsenal.

Ifølge Corriere dello Sport skal Arsenal allerede ha kommet med et bud på rundt 200 millioner kroner for Antoine Griezmann. Den franske kantspilleren er også ønsket av Juventus, og Real Sociedad håper nok på en budkrig mellom de to klubbene for å få mest mulig for 23-åringen.

For to år siden var ikke Borussia Dortmund en stor nok klubb for Nicklas Bendtner. Skulle «verdens beste spiss» forlate Arsenal, så skulle det være for en større klubb og en enda fetere lønn enn han hadde på Emirates Stadium. Nå har The Gunners sluttet å betale ut den altfor store lønnen til dansken, og det er langt mellom klubbene som vil ha ham. Men ifølge Daily Express kan Burnley være en potensiell ny arbeidsgiver for Bendtner. Så spørs det om garderobefasilitetene på Turf Moor passer en superstjerne som ham.

Barcelona skal allerede ha takket nei til et bud fra Juventus for Alexis Sanchez, men klubben er fortsatt åpen for å selge chileneren. Men da må det skje før VM starter. Arsenal, Liverpool og Manchester United har alle vist interesse for angriperen, men nå skriver Diario Sport at også Tottenham skal være interessert i Sanchez.

Chelsea og Paris Saint-Germain ser ikke ut til å være ferdig med hverandre med David Luiz' overgang til den franske hovedstadsklubben. For ifølge Daily Mail skal Chelsea ha forhørt seg om hva PSG skal ha for den argentinske angriperen Ezequiel Lavezzi under Luiz-forhandlingene. Og om ikke det var nok, så har PSG fortsatt tre Chelsea-spillere på sin handleliste. Eden HazardOscar og Petr Cech er alle ønsket i Frankrike, med Cech som den mest trolige til å følge etter Luiz over Den engelske kanal.

Besiktas ønsket seg i utgangspunktet Samuel Eto'o. Men etter hvert har interessen dalt hos tyrkerne. Men det finnes alltids en spiss på Stamford Bridge, og nå er det Demba Ba som kan være på vei til Istanbul for kontraktsforhandlinger, skriver Daily Mail.

Michael Mancienne var stortalentet som valgte å dra ut av England for å komme videre med karrieren. Men etter tre sesonger i Hamburger SV er det knapt noen som husker den tidligere Chelsea-junioren. Nå kan forsvarsspilleren være på vei hjem til England, og ifølge Daily Mirror så er Sunderland en meget trolig destinasjon.

Når man begynner å komme litt opp i årene, så begynner man å tenke på gamledager. Og ofte får man lyst på en reunion med gamle venner. Nå er Harry Redknapp kommet dit. Hvor mange ganger har ikke «Arry» tenkt på hva som kunne skjedd dersom West Ham hadde klart å holde på talentene sine. Nå vil han hente Frank Lampard og Rio Ferdinand til Queens Park Rangers, skriver The Sun. Så får en se om han også vil ha Michael Carrick og Joe ColeJermain Defoe er også et alternativ. Men det spørs om ikke det er for sent med tanke på å nå toppen med gamlegjengen. Men en morsom fest kan det sikkert bli.

West Ham på sin side har hentet sommerens første spiller allerede. Den tidligere Birmingham-floppen Mauro Zarate har ifølge Daily Star skrevet en treårskontrakt med The Hammers. Den 27 år gamle argentineren var en suksess i Lazio, men etter et mindre bra opphold i Inter dro han hjem til Velez Sarsfield. Nå skal han vise at han duger også i England.

Federico Macheda skulle bli den nye «Solskjær» i Manchester United. Men etter å ha slått til som 17-åring, så ble det for stort gap mellom selvinnsikt og selvtillit for italieneren. Etter noen sesonger på utlån til diverse obskure klubber, ble 22-åringen nylig frigitt av Manchester United. Nå kan han i stedet ende opp med å spille under Ole Gunnar Solskjær. Daily Mail skriver at Macheda trolig signerer for Cardiff denne uken.