FORUTSÅ DET MESTE: Lørdag kloken 15.24 - flere timer før Champions League-finalen - sendte ålesunderen denne SMS-en til kompisen. Sistnevnte påstår han ville være grei med kompisen, og leverte ikke inn kupongen. Det kan ha kostet ålesunderen rundt 50.000 kroner.
FORUTSÅ DET MESTE: Lørdag kloken 15.24 - flere timer før Champions League-finalen - sendte ålesunderen denne SMS-en til kompisen. Sistnevnte påstår han ville være grei med kompisen, og leverte ikke inn kupongen. Det kan ha kostet ålesunderen rundt 50.000 kroner.

Kompisen «glemte» å levere denne ville oddskupongen

Det kostet ålesunder rundt 50 000 kroner.

En 30-åring fra Ålesund kunne fått en lørdagskveld litt utenom det vanlige denne helga. Han forutså nemlig «alt» som ville skje i Champions League-finalen - og var klar til å sette penger på det.

I en SMS til sin sin kamerat skrev 30-åringen følgende lørdag formiddag:

«Hola, kan du sette 2k for me på Atletico ledelse til pause? Og når den går, all inn på uavgjort til fulltid, for så å kjøre ny all inn på Real seier i ekstraomg/straffespark:) Tom tippekonto, men full tru! :)».

- Skulle spare han for penger

Det høres i utgangspunktet ut som en historie som er for god til å være sann, men da Sergio Ramos utlignet på overtid og Real Madrid etter hvert avgjorde Champions League-finalen i ekstraomgangene hadde det hele skjedd.

Et kjapt regnestykke i etterkant viser at en slik oddskupong - med 2000 kroner som startsum - ville gitt en utbetaling på rundt 50 000 kroner.

Ålesunderens problem? Kameraten hadde liten tro på kupongen, oppdaget SMS-en litt for sent og orket rett og slett ikke alt styret det ville medføre å sette bettet.

- Altså, jeg tenkte jo bare at jeg skulle være grei med han! Jeg har satt mange slike kuponger for han tidligere, og han har jo tapt hver gang. Jeg skulle bare spare han for litt penger, men jeg ser jo i ettertid at det ikke var så lurt denne gang. Det var jo et helt vanvittig opplegg!, sier kompisen til TV 2 Sporten.

- Tror han godter seg

Ålesunderen ble allerede tidlig i kampen klar over at kupongen ikke ble levert. Dermed ble ikke skuffelsen så stor som den potensielt sett kunne blitt.

- Selvfølgelig er det litt bittert at den ikke ble levert inn, men samtidig kunne jeg jo ha makket meg ut og levert inn kupongen selv. Akkurat det angrer jeg på, sier 30-åringen.

- Tror du kompisen din har dårlig samvittighet?

- Nei, det tror jeg ikke! Jeg tror han godter seg og ler av det hele. Så nå blir det verken bursdag- eller julegave på han på noen år, sier han.

Ålesunderen mener han først og fremst hadde flaks som forutså det meste av det som ville skje i Champions League-finalen.

- Jeg fikk rett og slett bare en god magefølelse på det. Jeg tenkte at Atletico ville være såpass hissig på det hele at de ville få en god start, men at de til slutt ville gi tapt for overmakten, sier 30-åringen.

- Og til slutt, hva er dagens oddstips?

- Haha, tipset er å ikke spille noe i dag! Men om det virkelig skulle være noe, så blir det Aalesund med handicap. Men magefølelsen er ikke med på denne, den kommer nok bare en gang hvert skuddår. Så spørs det om jeg jinxer til til nok en gang her, sier ålesunderen.