UTSKREVET FRA SYKEHUS: Thomas Sørum forlot Drammen sykehus like før klokka 22 lørdag kveld. Foto: TV 2
UTSKREVET FRA SYKEHUS: Thomas Sørum forlot Drammen sykehus like før klokka 22 lørdag kveld. Foto: TV 2

Ikke brudd for Sørum

– Jeg har fått meg en karamell, sier Thomas Sørum til TV 2.

Drammen (TV 2 Sporten): 

I en dramatisk toppkamp i Drammen lørdag oppstod den mest dramatiske situasjonen da Thomas Sørum ble fraktet ut på båre etter å ha kræsjet med reklameskiltene. 

Les også: Sørum på sykehus etter å ha skallet hodet i reklameskilt i dramatisk toppkamp

TV 2 møtte Thomas Sørum i det han forlot Drammen sykehus like før klokka 22 lørdag kveld, utskrevet etter å ha tatt CT-bilder av hodet og nakken.

– Det er greit, jeg er blitt undersøkt av flinke folk her inne. Jeg har fått meg en karamell, men det er ikke noe brudd og ikke alvorlig. Jeg er fortumla, men har det etter forholdene bra.

– Hva husker du av situasjonen?

– Jeg husker at jeg prøvde å nå ballen ned mot dødlinja, så får jeg en dytt og havner først i asfalten før jeg kliner hodet inn i reklameskiltene. Det var ikke noe hyggelig.

– Jeg var ikke helt med de første sekundene der, så jeg tror det var smart å pelle meg av banen.

– Besvimte du?

– Jeg er litt usikker på om jeg var med hele veien, og som sagt er jeg glad for å ha blitt tatt av, for nakken er ikke noe å tulle med. Får du deg en karamell der er det greit å kjøre nakkekrage og bilder.

– Om det er en strekk baki der kan godt hende, men for min del er det viktigste at det ikke er noe brudd. Nå skal jeg hjem og prøve å få meg litt søvn ved hjelp av noen kraftige piller jeg har fått.

Bærer ikke nag
Sørum bærer ikke nag til Skjelvik for hendelsen.

– Jeg har ikke sett bildene så jeg syns det er litt vanskelig å svare på det. Det var en kraftig dytt, men jeg spilte sammen med Jørgen i Helsingborg for et par år siden og liker han kjempegodt, så jeg kan aldri tenke meg at det var bevisst fra hans side.

– Det var en toppkamp med mange tøffe dueller og i dag fikk det utover meg.

– Bør man være ekstra forsiktig ved reklameskiltene?

– Man rekker ikke tenke på det, man skal rekke en ball og det er ikke der jeg endte som står i hodet ditt. Jeg hadde nok gjort det igjen.

Spissen er usikker på når han er tilbake på banen igjen, men timingen er ikke så verst med tanke på at Strømsgodset-spillerne har en liten miniferie i forbindelse med landslagsoppholdet.

– Jeg har fått noen råd fra legene er og klubblegen. Nå holder jeg meg i ro en stund også ser vi når jeg er tilbake igjen.

Var ikke imponert over Rosenborg
Sørum rakk å score et mål og være involvert i en stor mulighet på en opprulling like før Bille Nielsen utlignet for Rosenborg.

– Det var ekstra surt å bli skadet fordi jeg kjente med én gang jeg kom innpå at det var masse rom å løpe i. Pasningen min var akkurat for kort på den sjansen, men jeg følte vi var i dytten.

– Rosenborg-leiren snakket om årsbeste og at de var godt fornøyd med forsvarsspillet?

– Gjorde de? Da lurer jeg på hvordan det har sett ut tidligere i sesongen, svarer Sørum overrasket - tydelig lite imponert over det trønderne viste på Marienlyst.