Strandberg mener Larsen Kwarasey bør utestenges 

Stefan Strandberg reagerte på en påstått albue på Nicki Bille Nielsen. – Han skulle ikke ha spilt, kontrer Adam Larsen Kwarasey.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Drammen (TV 2): Det endte 1-1 i toppoppgjøret mellom Strømsgodset og Rosenborg, en kamp begge lag mente de burde vunnet, men samtidig var tålelig enige om at ett poeng til hvert av lagene var et brukbart resultat.

En som ikke var fornøyd i spillertunellen på Marienlyst stadion var Rosenborgs Stefan Strandberg.

– Burde få to kamper

Midtstopperen mener vertenes keeper Adam Larsen Kwarasey brukte albuen i en duell med Nicki Bille Nielsen. En situasjon som ikke vakte all verdens av reaksjoner da den skjedde, og dansken selv var heller ikke opprørt i etterkant av matchen.

Strandberg var likevel sikker i sin sak.

– Adam er en fin fyr og en god keeper, men om Norges Fotballforbund (NFF) skal kjøre samme linje, så må de ta de samme tinga og det er akkurat samme greia, sier Strandberg til TV 2 - åpenbart frustrert over at han selv trolig må ut i to kampers karantene for stemplingen av Sarpsborg 08s Aaron Samuel i forrige serierunde.

– Hva gjorde han?

– Det var en situasjon med Nicki der det kom en albue, og hvis NFF skal kjøre mot meg, må de ta alle sånne ting, mener midtstopperen.

– Skulle ikke spilt

– Han skulle ikke spilt han, så han kan bare slappe av, parerer Larsen Kwarasay når TV 2 konfronterer ham med påstandene.

Strandberg fikk to kampers suspensjon for hendelsen mot Sarpsborg 08, men spilte likevel mot Godset siden saken er anket.

– Han (Bille Nielsen, red. anm.) ser at jeg roper og har full kontroll på den ballen, så han trenger ikke gå i den duellen i det hele tatt. Hva skal jeg si? De får gi meg to kampers suspensjon da, så drar jeg nå, det driter jeg i for å være ærlig, sier en oppgitt Kwarasay og forlater Marienlyst.

Ghaneseren er egentlig i gang med landslagets oppkjøring til VM i Brasil, men fikk tillatelse til å spille kampen mot Rosenborg. Han fløy inn fra Ghanas camp i Nederland lørdag, og dro tilbake igjen søndag, men selv om han var fornøyd med å spille kampen syns han det er kjedelig å gå glipp av Tippeliga-kamper.

– Hvilke andre ligaer er det som ikke tar pause under VM? Ingen! Det er kjipt å gå glipp av toppkamper for Strømsgodset, men lite jeg får gjort noe med når NFF bestemmer. Jeg håper at det til neste VM vil være flere Tippeliga-spillere som skal spille, så det er mulig å få med seg begge deler, sier en frustrert Kwarasay.