LYKKELIG SLUTT: Finalebilletten til en QPR-supporter ble først ødelagt av brorens hund, før QPR-spiss Charlie Austin ordnet opp. FOTO: PRIVAT/TWITTER/SCANPIX
LYKKELIG SLUTT: Finalebilletten til en QPR-supporter ble først ødelagt av brorens hund, før QPR-spiss Charlie Austin ordnet opp. FOTO: PRIVAT/TWITTER/SCANPIX

Hund spiste finalebilletten – QPR-stjerne reddet festen

QPR-spiss Charlie Austin tok ansvar da en fan trodde playoff-finalen røk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Derby - QPR direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag kl. 16.00!

En uheldig Queens Park Rangers-fan trodde at lørdagens play off-finale mot Derby ville spilles uten han på tribunen. Supporteren hadde nemlig billett, men hunden til broren fikk tak i konvolutten med det verdifulle papiret før han.

Den ivrige hunden gjorde, som de fleste hunder gjør når de får tak i papirbiter, kort prosess med konvolutten og ødela billetten fullstendig.

Fikk ny billett på dagen

Den ulykkelige mannen, som kaller seg S Michail, postet dermed et bilde av den maltrakterte billetten på Twitter og fikk umiddelbar respons.

Én av dem som så meldingen var QPR-stjerne Charlie Austin. 24-åringen - som scoret 17 mål i årets Championship - tok umiddelbar affære og ba klubben om å ordne ny billett.

– Jeg føler med QPR-supporteren som fikk billetten ødelagt av hunden. De må da være noe QPR kan gjøre for denne supporteren, skrev QPR-spissen.

Og selvsagt, det gikk i orden med en gang. Nå kan S Michail hente sin nye og ikke-hundespiste billett i luka på Wembley lørdag.

Hunden ba om «unnskyldning»

Og som om ikke det var nok fikk han også en «unnskyldning» fra hunden selv, som også virker å være en svoren QPR-fan.

– Han har gitt meg en del trøbbel, men jeg kunne ikke unngå å le da broen min sendte meg dette bildet, skrev S Michail og postet ut et bilde av hunden ikledd QPR-drakt og med et beklagelsesbrev.

– Beklager det med billetten. Jeg var bare så giret opp. Come on u Rs! «Skriver» hunden.