Tori griner på TV: – Jeg kan aldri gi ham nok sex

Bli med på par-terapi med Tori Spelling og hennes utro ektemann Dean McDermott i ny TV-serie.

TV-seerne har i mange år kunne følge den tidligere «Beverly Hills, 90210»-stjernen Tori Spelling (40) og hennes ektemann Dean McDermott (47)  \i dokusåpen «Tori & Dean» som er vist på FEM og TVNorge.

Nå er paret tilbake med en ny TV-serie som er enda mer intim. I «True Tori» blir vi med på par-terapi etter at Dean har vært utro.

Klager på sex`en

Det hele blir opphetet:

– Vi hadde et storartet forhold meg bra sex, sier Tori Spelling til terapeuten.

Men ektemannen har en helt annen versjon:

– Vi hadde sex hver andre uke. Det var ikke fantastisk, hevder Dean.

Det får Tori til å bryte sammen i gråt og hevde at han aldri får nok sex og derfor vil være utro igjen.

Se video øverst på siden!

Magasinet In Touch har hevdet at utroskapen til Dean førte til at Tori fikk spiseforstyrrelser og måtte bli innlagt på sykehus.

Skilsmisse-rykter

I forbindelse med lanseringen av den nye dokusåpen har også en rekke amerikanske nettsider spekulert i om Tori Spelling allerede har søkt om skilsmisse. Noen hevder at hun allerede har oppsøkt en advokat i sakens anledning.

Dette er ikke første gang det spekuleres om skilsmisse. Allerede i 2010 måtte Tori rykke ut og si at de ikke skulle skilles.

Økonomiske problemer

Tori Spelling er datter av den styrtrike film- og TV-produsenten Aaron Spelling og vant til et liv i overflod. Da hun i fjor kom ut med sin selvbiografi «Spelling like it is», kunne hun fortelle at det hadde ført til pengeproblemer for henne og ektemannen. De ble spesielt ille da TV-showet «Tori & Dean» ble lagt ned og de solgte to hus med tap.

– Jeg vokste opp i overflod. Mine standarder er latterlig høye. Vi har ikke råd til en slik livsstil. Det er blitt så ille at vår regnskapsansvarlig er med i alle beslutninger vi tar, skriver hun i boken i følge Radaronline.