Bli med Hank på innsiden av Hell's Angels:
– De hjalp meg å bli rusfri

ALNABRU (TV 2) Da Hans-Erik Dyvik Husby (41) slet med rusproblemene fikk han bo på hovedkvarteret til den omstridte MC-klubben til han fikk skikk på seg selv igjen.

Hans-Erik Dyvik Husby, kjent under artistnavnet Hank von Helvete, opplevde et sammenbrudd som følge av for mye dopbruk i 1998.

Først i 2002 klarte han å slutte med heroin.

– Jeg fikk veldig god hjelp av gode venner i denne klubben, og fikk være her når ingen andre ville ha meg. Det er mange her jeg skylder en store takk, sier Husby til «God kveld Norge».

Torsdag kveld underholdt han på hovedkvarteret til Hell's Angels på Alnabru i forbindelse med lanseringen av fotograf Marcel Leliënhofs (47) bok «Helvetes engler».

«God kveld Norge» var invitert med på festen hvor klubben, som vanligvis ikke slipper noen inn i klubbhuset, hadde åpnet dørene for en stor gruppe inviterte gjester.

Bodde i en brakke

På festen fortalte Husby, som tidligere var frontmann i «Turboneger», om hvordan han i fire år måtte ta pause fra bandet på grunn av sin narkotikaavhengighet. Under deler av denne perioden fikk han bo hos Hell`s Angels.

– Jeg var her nesten et halvt år og bodde i en brakke rett ved siden av klubben, sier Husby og peker.

Behandle dem med respekt

Husby mener boken til Marcel Lelienhof vil bidra som en brobygger og mer åpenhet ovenfor Hell's Angels miljøet.

– Så lenge disse gutta blir behandlet med respekt, så vil de åpne opp dørene, mener Husby.

Se video øverst i saken.