GIR SEG MED ØYEBLIKKELIG VIRKNING: Sead Ramovic har sagt opp sin kontrakt med Strømsgodset.  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
GIR SEG MED ØYEBLIKKELIG VIRKNING: Sead Ramovic har sagt opp sin kontrakt med Strømsgodset.  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Sead Ramovic er ferdig i Godset

Keeperen slutter på dagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Keeperveteranen har sagt opp kontrakten med de regjerende seriemestrene med øyeblikkelig virkning, men utelukker ikke et overraskende comeback.

– Jeg er ikke typen som tar imot penger uten å gi noe tilbake til dem som betaler, sier Sead Ramovic (35) etter å ha sagt takk for seg i Strømsgodset og forlatt klubben med øyeblikkelig virkning.

– Jeg kunne selvsagt hevet lønn mens jeg trente meg opp igjen etter skaden jeg pådro meg i 1. runde-kampen mot Drammen (10-2), men jeg setter heller strek og gir en annen keeper sjansen på Marienlyst.

Etter ett års fotballpause med to beinoperasjoner gjorde den tidligere Tromsø- og Lillestrøm-keeperen et overraskende Tippeliga-comeback som reserve og sommervikar for VM-farer Adam Larsen Kwarasey i Strømsgodset. Nå kaster tyskeren med bosniske røtter inn håndkleet en liten måned før VM-avspark i Brasil.

– Strømsgodset har uansett en ung og lovende annenkeeper, så de klarer seg. Og kanskje dukker jeg opp i en annen klubb en gang i fremtiden. Eller aller helst: I FotballXtra-studio i Bergen! Du vet aldri med Sead, ler den fargerike sisteskansen og minner om at det var langt flere spennende personligheter i den norske toppdivisjonen for noen år siden.

– Nå er alle A4. I min tid var det mer galskap, mer følelser og mer engasjement. Jeg savner Martin Andresen og alle de andre «galningene».