BABYLYKKE:  Larviks Lise Løke er gravid, og venter sitt første barn med samboer Arne Senstad. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
BABYLYKKE:  Larviks Lise Løke er gravid, og venter sitt første barn med samboer Arne Senstad. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Baby-boomen fortsetter i Larvik

Denne gangen er det Lise Løke som er gravid

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En rekke Larvik-spillere har måtte ta fødselspermisjon de siste årene, og nå er det Lise Løkes tur.

I en pressemelding skriver klubben at årsaken til at hun ikke gar vært i Larviks lagoppstilling de siste ukene er at hun og samboer Arne Senstad venter sitt første barn.

– Vil tilbake på håndballbanen

Lise Løke, som er lillesøsteren til Heidi Løke, gikk til Larvik forrige sommer, men kan nå vente seg et lengre opphold fra håndballen.

– Vi ser veldig frem til terminen i starten av desember og tiden som kommer etter det. Dersom alt går bra, og den nye tilværelsen tillater det, vil jeg veldig gjerne tilbake på håndballbanen. Jeg vet jo ikke helt hva jeg går til. Litt trening har jeg ved å ha passet på en haug av tantebarn i forskjellige aldre, men det har ikke vært på «full tid», sier Lise Løke.

– Kroppen kommer til å ha godt av denne pausen. Jeg hatt altfor mange skader som har vært hemmende for trening. Jeg har jo nesten hatt brudd i alle ledd i kroppen de siste to tre sesongene, avslutter Lise Løke.

Løkes samboer Arne Senstad er for øvrig trener for Larviks Postenliga-konkurrent Oppsal.

Baby-boom

«Larvik håndballklubb er veldig glade på vegne av paret,» skriver klubben i sin pressemelding.

Andre som de siste årene er blitt gravide mens de spilte for klubben er Tonje Larsen, Olga Medvedeva, Gro Hammerseng-Edin, Tine Stange, Tine Rustad Kristiansen, Kari Mette Johansen og Kristina Bille.