HIGH FIVE: Dwyane Wade og LeBron James konstaterer at jobben er gjort i kamp to mot Indiana Pacers. (AP Photo/AJ Mast)
HIGH FIVE: Dwyane Wade og LeBron James konstaterer at jobben er gjort i kamp to mot Indiana Pacers. (AP Photo/AJ Mast)

Sjefene tok ansvar

LeBron James og Dwyane Wade sørget for at Miami Heat slo tilbake mot Indiana Pacers.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LeBron James, Dwyane Wade og Chris Bosh utgjør NBAs største stjernetrio. De gikk alle ned i lønn for å kunne spille sammen i Miami Heat.

Og de har vunnet NBA-sluttspillet sammen de to siste årene, men de er ikke mette ennå.

Etter å ha tapt første kamp i semifinaleserien for Indiana Pacers, fant stjernene ut at de fikk sørge for at det ikke skjedde igjen. Og da spesielt James og Wade.

Duoen var sist eller nest sist på Heats 33 siste poeng da Pacers ble slått 87-83, og de 20 siste poengene sørget de for å få i kurven selv. 

Etter at Pacers så ut til å ha kontroll på kampen, så avgjorde Heat med en fantastisk sluttspurt. De siste minuttene vant de 12-2, og snudde kampen.

– Det er derfor de er hundre millioner dollars-guttene. De er ustoppelig. De gjør spillet enkelt for alle andre når de er i angrepsmodus, skryter lagkamerat Norris Cole.

Wade stoppet på 23 poeng, mens James bidro med 22 poeng.

Men det var i forsvar kampen ble vunnet. Som i fjorårets sluttspill, kommer Chris «Bird Man» Andersen inn fra benken og storspiller. Han plukket ned tolv returer og bidro til at Pacers ble effektivt stoppet.

To dager tidligere scoret Pacers 107 poeng på Heat. Denne gangen måtte de ta til takke med 83.

Heat utlignet til 1-1 i kamper, og stjal med seg hjemmebanefordelen hjem til Miami. De to neste kampene spilles i Miami.