City-sjef: – Vi vet akkurat hvem som må gå og hvem som må hentes

Khaldoon Al Mubarak lover at Manchester City skal vise handlekraft.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Manchester City kronet en fantastisk sesong ved å sikre seg ligatittelen i Premier League i siste serierunde.

Men de lyseblå må har likevel en ryddejobb å gjøre foran neste sesong. Tidligere denne måneden ble det kjent at City straffes av UEFA for brudd på Financial Fair Play-reglene, og at det i tillegg til en økonomisk straff på rundt 500 millioner kroner ser ut til at det går mot en reduksjon i Mesterliga-troppen.

– Vet hvilke spillere som skal hentes inn

Styreformann Khaldoon Al Mubarak sier i et intervju med City TV at klubben har en klar plan for hvem som skal ut - og hvem som skal inn.

– Jeg kan fortelle deg at vi vet nøyaktig hva som må gjøres foran neste sesong. Vi vet akkurat hvem som må gå og hvem som må hentes. Vi vet hvilke posisjoner som må styrkes og hvilke spillere vi skal hente inn til disse posisjonene, sier han.

Se deler av intervjuet med styreformannen i videovinduet øverst!

– Jeg kan også fortelle deg og fansen at de skal forvente det samme av oss neste sesong som forrige sesong. Da hadde vi en klar plan, og vi løste oppgavene på en stille og effektiv måte. Vi hentet flest spillere tidlig i overgangsvinduet, vi hadde en bra pre-season og så en fantastisk sesong. Det er bare å forvente det samme nå, sier han.

Og fortsetter:

– Etter fotball-VM skal vi ha en god pre-season og vi skal starte sesongen klare for å kjempe om fire titler, slår Al Mubarak fast.

Skryter av Pellegrini

City-manager Manuel Pellegrini overtok City foran forrige sesong, og trenerveteranen leverte varene med en gang. Da vanker det selvsagt skryt på veien fra sin pengesterke og mektige sjef.

– Avgjørelsen om å ansette Manuel Pellegrini var veldig viktig for oss med tanke på de neste sesongene. Jeg er så glad på hans, fansens og klubbens vegne for det, for det var en så riktig avgjørelse. Resultatene taler for seg selv, sier han.

Al Mubarak nevner forståelig nok ingen navn som må forlate Manchester. Det kan likevel være at storstjernen Yaya Touré vil forlate klubben i løpet av sommeren. I hvert fall hvis man skal tro ivorianerens agent, som hevder Touré vil forlate City.