Bale: – Vi kommer til å sette livene våre på spill

Real Madrid-stjernen kommer til å gi absolutt alt i Mesterliga-finalen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gareth Bale (24) ble matchvinner da Real Madrid sikret seg sitt foreløpig eneste trofe så langt denne sesongen. Et enormt soloraid fra waliseren ga 2-1-seier over Barcelona i Copa del Rey-finalen, men nå er tidenes dyreste fotballspiller sugen på et enda gjevere cuptrofe. 

Lørdag venter byrival og La Liga-mester Atlético Madrid i Mesterliga-finalen.

– Dette er årsaken til at man spiller fotball. Å spille i en Mesterliga-finale og å gjøre det med Real Madrid er en drøm som går i oppfyllelse. Det neste steget nå er å forsøke å vinne den, sier Bale. 

– Kommer til å sette livene på spill

Og da kommer han ikke til å spare på kruttet.

– Vi vet de har vært i glimrende form denne sesongen, og vi vet at det uansett blir en vanskelig kamp. Som jeg har sagt, så kommer vi til å sette livene våre på spill for å vinne denne tittelen og få våre drømmer til å gå i oppfyllelse, sier 24-åringen.

Real Madrid er fra før den mestvinnende klubben i Mesterligaen, eller Serievinnercupen som den tidligere het.

Vil sørge for tosifret

Ni trofeer er det blitt i fotballens mest prestisjetunge klubbturnering, og nå er Bale meget klar for å sikre et tosifret antall trofeer.

– Vi ønsker å vinne trofeet så mange ganger vi kan og lørdag har vi en mulighet til å gjøre det. Forhåpentligvis sikrer vi den tiende tittelen for Real Madrid, sier han.

Milan har for øvrig nest flest triumfer med sju, mens Bayern München og Liverpool deler tredjeplassen med sine fem.

Men selv om Real Madrid som klubb har aller mest rutine når det gjelder å senke trofeer, så vet ikke Bale helt hva som venter ham i Mesterliga-finalen på Estádio da Luz lørdag.

– Jeg er ikke sikker, jeg har ikke spilt i en før, men vi venter oss at det blir en enorm ramme, spesielt siden det er første gang med to lag fra samme by. Vi ser alle frem til det, sier Bale.

Hvem vinner Mesterliga-finalen? Ta debatten i kommentarfeltet!