Ekstremsportveko til TV 2

I juni blir ekstremsportfesten på Voss sendt på TV 2 og tv2.no.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 har allerede startet planleggingen av sine sendinger fra Voss under Ekstremsportveko.

I tett samarbeid med personene bak Ekstremsportveko sin videostab, Dagens video, skal TV 2 lage daglige sendinger på hovedkanalen.

TV2s  Susanne Wergeland blir programleder under Ekstremsportveko.

 


Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
TV2s  Susanne Wergeland blir programleder under Ekstremsportveko. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix

tillegg vil det bli sendinger på tv2.no og TV 2 Sportskanalen.

– Vi er veldig glade for å få til et samarbeid med Ekstremsportveko. Arrangementet har en ung og frisk profil som vi synes er svært spennende. Ekstremsportveko har i tillegg mange dyktige fotografer og redigerere som skaper unikt videoinnhold. Vi tror en bred dekning på TV 2, TV 2 Sportskanalen og TV2.no vil gjøre de spektakulære bildene tilgjengelig for et større publikum. Vi håper at vi sammen kan løfte oppmerksomheten rundt arrangementet til nye høyder, sier Kjetil Myhren-Berge, redaksjonssjef i TV 2 Sporten.

Ekstremsportveko starter 22. juni på Voss, og varer til 29. juni. I løpet av uken skal verdens beste utøvere konkurrere i blant annet paragliding, fallskjermhopping, rafting og klatring. 

Ekstremsportveko er en ukes arrangement for ekstrremsport av ulike slag.
Ekstremsportveko er en ukes arrangement for ekstrremsport av ulike slag. "Veko" er verdens største ekstremsportarrangement. Foto: Anders Vevatne Hereid / SCANPIX

TV 2 Sportens Susanne Furøy Wergeland, Tori Pedersen og Ingvild Skare Thygesen blir sentrale i TV 2s satsing på Ekstremsportveko. Etter syv år med sendinger fra festivalen på NRK, ser Ekstremsportveko nå fram til et samarbeid med TV 2.

– TV 2 har uttrykt en særs stor interesse rundt Ekstremsportveko siden vi startet dialogen, og det er veldig kjekt å kunne gå inn i et samarbeid der begge parter har sterk tro på produktet. TV 2 våger å satse på ekstremsport, og de ønsker å skape noe nytt. Det blir spennende å se hvordan sluttproduktet blir, sier Sofie Torlei Olsen, daglig leder i Ekstremsportveko.

– Det er viktig for oss å profilere ekstremsportstedet Voss, og fremme sportene, den frivillige innsatsen og vise Norge hva vi får til i denne bygda. Vi ønsker å være nyskapende og inkluderende, noe vi mener vi får vist fram gjennom samarbeidet med TV 2. Her blir det ikke bare fokus på konkurransene og det mest ekstreme, men også hvordan «mannen i gata» opplever sportene våre, legger Torlei Olsen til.