Superspissen Diego Costa (bildet) og playmakeren Arda Turan er usikre til Champions League-finalen grunnet skader..   AFP PHOTO/ LLUIS GENE
Superspissen Diego Costa (bildet) og playmakeren Arda Turan er usikre til Champions League-finalen grunnet skader.. AFP PHOTO/ LLUIS GENE

Atletico-stjerner usikre før CL-finalen

Atletico Madrid-trener Diego Simeone er bekymret før Champions League-finalen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Finalen går lørdag mot byrival Real Madrid. Dette er første gang to lag fra samme by møtes i en Champions League-finale.

Superspissen Diego Costa og playmakeren Arda Turan er usikre til kampen grunnet skader.

Trener Diego Simeone sier at bare spillere som kan yte hundre prosent er aktuelle, skriver ESPN.

Det var i kampen mot Barcelona i helgen at Diego Costa ble skadet tidlig i kampen. Noen minutter senere måtte også Arda Turan kaste inn håndkledet.

Atletico Madrid har valgt ikke å uttale seg til media om skadene, men sier det kommer mer informasjon senere denne uken. Diego Simeone har dempet feiringen etter seriefinalen mot Barcelona. Klubben har nå rettet fokuset mot lørdagens kamp.  

Men Atletico har gode erstattere i bakhånd. Adrian Lopez har vist gode takter mot både Chelsea og Barcelona tidligere i turneringen. Dette er en spiller som har nese for mål. Simeone beskriver Lopez som en rask og gjennombruddshissig spiller med mye talent.

Diego Simeone mener det laget i finalen som vinner midtbanen har en stor fordel. Da kan det bli avgjørende at playmaker Xabi Alonso mangler for Real. Han er suspendert etter at han pådro seg gult kort for den unødvendige taklingen på Schweinsteiger da de møtte Bayern München i semifinalen.

Det har vært mye spekulasjoner rundt Diego Simeone og hans fremtid i Atletico. Han sier han trives og aldri har vært inne på tanken om å dra fra Madrid. Han mener at klubben fortsatt utvikler seg, og kan forsette å konkurrere mot de beste klubbene i verden, selv om økonomien til klubben er minimal.