Omer Bhatti tror Michael Jackson ville vært stolt

28-åringen er singelaktuell og klar for «Norske Talenter»-finale.

Denne våren har norske TV-seere endelig blitt kjent med myteomspunne Omer Bhatti (28). Holmlia-gutten, som opprinnelig havnet i rampelyset grunnet sitt nære forhold med poplegende Michael Jackson, har sjarmert både deltakere og sofasittere som dommer i «Norske Talenter»-dommer. Denne måneden er 28-åringen også aktuell med singelen «Love you in the morning». 

Når Bhatti gjester «God morgen Norge» tirsdag morgen, får han spørsmål om Jackson ville vært stolt av hvor han er i livet. Sangeren og danseren er ikke i tvil.

– Ja, det tror jeg. Det er jeg ganske sikker på. Han sa alltid til meg at det vil være hardt arbeid. Jeg har kanskje vært litt lat før ... Jeg har aldri jobbet så hardt som det jeg har gjort de siste månedene, og nå skjønner jeg hva han mente med at hardt arbeid er det som skal til, svarer han.

Se Omer Bhatti i «God morgen Norge» ovenfor!

Byttet navn for ny singel

Til tross for en hektisk start på 2014 med mye arbeid og lite søvn, har Bhatti ingen planer om å roe ned, selv ikke etter at «Norske Talenter» avslutter sesongen på fredag. 

– Jeg skal få ut musikkvideoer, gjøre shows rundt i Norge og så kommer det kanskje noe mer musikk ut på høsten. Men akkurat nå er det fokus på «Love you in the morning», forteller 28-åringen.

Fram til denne månedens singelslipp gikk artisten under navnet O-Bee. Nå har 28-åringen imidlertid valg å bruke sitt eget navn på plata. 

– Før tenkte jeg at jeg ville holde navnet privat, men nå som Omer Bhatti blitt så kjent som det er, så endte jeg opp med å bruke det. 

Vemodig med «Norske Talenter»-slutt

Selv om «Norske Talenter»-sesongen altså går mot slutten, innrømmer Bhatti, som aldri har lagt skjul på at han er av det sjenerte slaget, at han fortsatt strever med å være på skjermen foran hundretusener av seere. 

– Det er fortsatt en utfordring. Det er en helt annen greie for meg å prate og være offentlig på TV, det er noe helt annet enn å showe og danse. Så det er litt utenfor min komfortsone. Men jeg føler at jeg har blitt varm i trøya og at jeg har blitt flinkere etter hvert. 

– Er det litt vemodig at det går mot slutten? spør programleder Reidar Buskenes. 

– Ja, det er litt det. Det har vært et eventur fra det startet og nå er det over. Men samtidig har jeg mye annet spennende å se fram til, smiler Omer Bhatti.

Se finalen av «Norske Talenter» fredag klokken 19.30 på TV 2.