OM MAMMAROLLEN: Tone Damli Aaberge på båttur til familien til Markus hytte med lille Billie. Faksimile: Tonedamli.blogg.no
OM MAMMAROLLEN: Tone Damli Aaberge på båttur til familien til Markus hytte med lille Billie. Faksimile: Tonedamli.blogg.no

Tone Damli: – Følte meg som en ku

Tone Damli Aaberge avslører hvordan det er å være nybakt mamma.

Tone Damli Aaberge har lagt ut en rekke bilder av sin nybakte baby, blant annet i bunad på 17. mai. Men hun har ikke fortalt hvordan det er å bli mor. Nå letter hun på sløret i sin blogg.

«I dag er Billie tre veker, og det har vore ei fantastisk tid. Dagane går ekstremt fort, og fokuset er i bunn og grunn berre på ho», skriver Tone Damli.

Hun beklager også at hun ikke har fått svart på alle gratulasjonsmeldingene på Facebook og blogget mer.

«Meeen, no er det ein gang slik at å få barn e ganske så altoppslukande, og det skal det få lov til å vere. Alt er nytt, litt skummelt og uvant. Eg må berre ta tident til hjelp og lære undervegs. Det einaste som er bombesikkert er at eg elska å vere mamma, og eg elska det vetle nurket mitt så intenst. Lite søvn, lite tid til meg sjøl og andre; men det gjer ingenting!! :D Eg koooosa meg».

Idol-dommeren og artisten er svært åpenhjertig når hun beskriver turen hun og familien hadde til sommerhuset til Markus sin familie:

«Billie låg klistra inntil pattagurkasane (les:bryst) mine heile dagen. Eit såkalla økedøgn, trur eg. Følte meg som ei ku. Det er vel det eg e om dagen...»

Nå skal Tone Damli Aaberg litt tilbake til hverdagen. Manager David Eriksen har allerede uttalt at Tone Damli muligens skal være med på auditionrunden i Oslo i midten av juni. 

Og hun er allerede tilbake i treningsform:

«I morgo står trening hos Helle for tur. Hadde mi første økt (veldig rolig) forrige veke. Rart å ikkje ha magemuskla lenger... Her har vi rykka tilbake til start, men skal snart komme i mål igjen».