ALVORLIG SYK: Boris Lennerhov, direktør ved Gekås Ullared. Foto: GEKÅS ULLARED
ALVORLIG SYK: Boris Lennerhov, direktør ved Gekås Ullared. Foto: GEKÅS ULLARED

Ullared-Boris (58) rammet av kreft

Den folkekjære kjøpesenterdirektøren kjent fra TV-serien om Ullared må gjennom tøff behandling med cellegift.

I TV-serien om lavprisvarehuset Gekås Ullared, kjent for norske seere fra TV Norge, har man sett hvordan toppsjef Boris Lennerhov har stått på taket og skuet etter kunder.

De neste månedene må han overlate til andre å styre billigimperiet sitt. Under en rutinekontroll for noen dager siden ble det nemlig oppdaget av Lennerhov har kreft i lymfekjertlene, skriver Expressens Malmö-utgave Kvällsposten.

Nå kommer Lennerhov til å være sykemeldt i flere måneder mens han blir behandlet med cellegift. Behandlingen begynte mandag, og han skal etter forholdene ha det bra.

– Vi regner med at han kommer tilbake. På kort sikt skal ikke dette påvirke virksomheten så mye. Vi er organisert i datterselskaper, og det operative arbeidet kan håndteres av andre direktører, sier styreleder Ulf Öjerklint.

– Vi forsøker å støtte ham så godt vi kan. Nå konsentrerer han seg fullt og helt om å håndtere sykdommen.

Fire millioner svensker og over 100.000 nordmenn besøker senteret sør for Göteborg hvert år. Serien har blant annet gjort lagerarbeiderne Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren til kjendiser både i Norge og Sverige.

KJENDISARBEIDERE: Morgan og Ola-Conny. Foto: GEKÅS ULLARED
KJENDISARBEIDERE: Morgan og Ola-Conny. Foto: GEKÅS ULLARED