NY KAMPANJE: Jenny Skavlan har designet bikinier for Porto Brazil. Foto: Jørgen Gomnæs
NY KAMPANJE: Jenny Skavlan har designet bikinier for Porto Brazil. Foto: Jørgen Gomnæs

Se de hotte bikinibildene av Jenny Skavlan

Kaster klærne for bikinikolleksjon hun har designet selv. 

Parallellt med bryllupsforberedelser foran bryllupet med Thomas Gullestad i april, har Jenny Skavlan designet en bikinikolleksjon for Porto Brazil.

Nå er bildene fra den lekre kampanjen ute, og førstkommende torsdag lanseres kolleksjonen med visning ved Astrup Fernley i Oslo. 

– Jeg dro til Brasil for å utvikle kolleksjonen, og ble veldig inspirert av hvordan brasilianerne fremhever kroppen sin - uansett størrelse. De strutter, stråler og elsker å gå i bikini. Mitt mål er at vi her hjemme skal oppleve det samme, har Jenny uttalt i forbindelse med kolleksjonen.

Jenny har tidligere blant annet designet sin egen brudekjole og tre kolleksjoner for Bik Bok, men bikinier er et helt nytt felt for henne.

– Bikinier for alle

Skavlan har vært opptatt av at alle skal kunne bruke bikiniene.

– Derfor har jeg prøvd å lage bikinier for et mangfold av jenter; her skal både den sporty, den vågale, pinup-jenta og hun som bare vil blende inn i mengden føle seg bra, sier hun.

Tok med kjæresten

Bare en måned før bryllupet dro 27-åringen og forloveden, Thomas Gullestad, til varmere strøk for å ta bikinibilder til lanseringen. 

Gullestad la selv ut et bilde på Instagram fra photoshooten til sin nåværende kone. 

Fotografen selv, Jørgen Gomnæs, la også ut et bilde av programlederen på sosiale medier.