BETENKT: Dwyane Wade og LeBron James må legge en ny slagplan foran kamp to mot Indiana Pacers. (AP Photo/Darron Cummings)
BETENKT: Dwyane Wade og LeBron James må legge en ny slagplan foran kamp to mot Indiana Pacers. (AP Photo/Darron Cummings)

Mesterne fikk seg en på trynet

Indiana Pacers stoppet LeBron James og Miami Heat.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Miami Heat får det ikke lett i sitt forsvar av NBA-tittelen sin.

For Indiana Pacers vil til finale. Og flere basketkjennere har uttalt at de regjerende mesterne vil få det tøft mot et Pacers, som ikke helt har fungert som et lag i sluttspillet.

Og utfra kamp en i semifinaleserien, så kan det se ut til at de får rett.

Tok Bosh ut av kampen
Paul George storspilte i begge ender av banen, og bidro sterkt til at LeBron James bare var konge med liten k denne kvelden.

«King James» hadde 25 poeng, men var likevel ikke på sitt beste.

Og en mann som Chris Bosh var bare en skygge av seg selv. Mannen som blir regnet som Heats nest viktigste, bidro kun med ni poeng. Heller ikke i forsvar var han i nærheten av sitt vante nivå.

Dwyane Wade, som er den tredje i Heats stjernetrekløver, ble kampens toppscorer med 27 poeng.

Men der Heat skulle stole på sin stjernetrio, så fremsto Pacers som et lag. Hele startoppstillingen hadde 15 poeng eller mer, og i tillegg bidro C. J. Watson med elleve poeng fra benken.

George ble toppscorer med 24 poeng da Pacers vant 107-96, og tok ledelsen 1-0 i kamper.

Heat kommer alltid tilbake
David West og Roy Hibbert fulgte opp med 19 poeng hver.

– Det var en god start på serien, men det er bare en god start. Vi må forvente oss tøff motstand i kamp to, sa Pacers-trener Frank Vogel til nba.com etter kampen.

Og han vet hva han snakker om. For Heat har aldri vunnet en kamp når de har startet på bortebane så lenge James og Bosh har vært i klubben, men både i semifinalen mot Chicago Bulls i 2011 og i finalen mot Oklahoma City Thunder året etter, så vant de fire strake kamper etter det.

– De tok seg av kamp 1, men vi skal finne ut av det til kamp 2, lover James.