FIKK SPARKEN: Tim Sherwood ble sparket etter kort tid i jobben som Tottenham-manager.
FIKK SPARKEN: Tim Sherwood ble sparket etter kort tid i jobben som Tottenham-manager.

Sherwood: – Jeg burde ikke tatt Tottenham-jobben

En etterpåklok Tim Sherwood angrer på at han ble Tottenham-manager. 45-åringen fikk sparken etter bare fem måneder som sjef på White Hart Lane.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sherwood ble tildelt en 18 måneder lang kontrakt da han i desember erstattet sparkede André Villas-Boas. Under et halvt år senere opplevde han samme skjebne som mannen han tok over for. Han måtte forlate Spurs til tross for høy seiersprosent og god poenguttelling.

– Hadde jeg visst at det var en jobb som bare skulle vare i fem måneder, ville jeg ikke ha tatt den. Men klubben var i en vanskelig situasjon, og den hadde akkurat valgt å gjøre en endring på managersiden, sier Sherwood til Sky Sports.

Sherwood hadde ansvaret for fotballutvikling i Tottenham før han ble tilbudt jobben som manager. Han føler ikke at han ble villedet av London-klubben.

– Som manager vil du alltid ha hodet ditt på blokken, og tiden du får kan bli kort. Slik viste det seg å gå for min egen del, men jeg forventet ikke å få så kort tid. Jeg trodde oppriktig på at jeg kunne ha tatt klubben et steg videre om jeg hadde fått fullføre kontrakten, sier Sherwood.

Tottenham endte på sjetteplass i Premier League denne sesongen. (©NTB)