AMBISIØS: Brendan Rodgers har store ambisjoner for sommerens overgangsvindu og vil forsterke Liverpool betraktelig. Foto: Scanpix.
AMBISIØS: Brendan Rodgers har store ambisjoner for sommerens overgangsvindu og vil forsterke Liverpool betraktelig. Foto: Scanpix.

Fotballryktene: – Rodgers vil prøve å hente Hazard til Liverpool

Ikke Eden, men hans 21 år gamle lillebror Thorgan.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommerens overgangsvindu?

Nå er det ikke lenge igjen til overgangsvinduet åpner, men flere klubber virker lystne på å få på plass avtaler så tidlig som mulig.

Blant disse er Liverpool, som ønsker å forsterke før klubben skal ut i Europa igjen til høsten. Det virker mer og mer sannsynlig at Adam Lallana melder overgang til Merseyside, men han er ikke den eneste fra Southampton som kan bli å se på Anfield neste sesong. Ifølge Daily Mirror planlegger de å hente Dejan Lovren i tillegg. Sammen skal de ha en prislapp på drøye 400 millioner kroner.

Videre skriver nettavisen at Brendan Rodgers får 500 millioner å handle for i sommer i tillegg til det han tjener på å selge spillere. Stemmer dette, må han kvitte seg med et par mann, ettersom også Ryan Bertrand og Xherdan Shaqiri også står på ønskelista.

Det ser ut til at Bacary Sagna er tapt for Arsenal. Den 31 år gamle franskmannens kontrakt med klubben går ut til sommeren, og det har lenge vært uenighet mellom han og klubben om hvor lang en ny eventuell kontrakt skal være. På sidelinjen står Manchester City klare med åpne armer og er villig til å tilby Sagna det han ønsker, som skal være en fireårskontrakt verdt én million kroner per uke, skriver Daily Mail. Dermed kan FA-cupfinalen mot Hull lørdag ettermiddag bli backens siste kamp i Arsenal. Avisen skriver at 31-åringen skal i samtaler med City neste uke.

En som også kan forsvinne fra Nord-London er Paulinho. Tottenhams offensive midtbanespiller har vært linket til Chelsea en god stund, men i et intervju med FourFourTwo avviser han dette. Metro, som viser til intervjuet, skriver også at Jan Verthongen vil avgjøre fremtiden sin når han vet hvem som tar over Tottenham.

Loic Remy har hatt en strålende sesong på lån i Newcastle til tross for at laget ikke har prestert som ventet. Derfor er forståelig at Newcastle-manager, Alan Pardew, prøvde å hente franskmannen på permanent basis. Men med både Liverpool og ikke minst Arsenal interessert, har Pardew nå gitt opp håpet om å signere Remy. Derfor har han nå vendt blikket mot Aston VillaDarren Bent, hevder Express. 31-åringen skal visstnok ha en ukelønn på 600 000 kroner i uken, en utgiftspost mer en gjerne kvitter seg med, skriver avisen.

José Mourinho virker mer enn lysten på å kvitte seg med David Luiz denne sommeren for å finansiere kjøp av nye spillere. Foruten Diego Costa skal også Bayern MünchenMario Mandzukic være på ønskelisten til portugiseren. Nå melder Express at det kan bli aktuelt med en byttehandel mellom de to klubbene, der Chelsea vil tilby brasilianeren pluss 150 millioner kroner for Bayern-spissen.

En tidligere Chelsea-kjenning, Salomon Kalou, kan bli å se i Premier League igjen. Daily Star skriver nemlig at både Liverpool og Arsenal. Begge klubber skal ha prøvd å hente ivorianeren i januar uten å lykkes, og vil nå gjøre et nytt forsøk i sommer. Kalou står med 14 scoringer og målgivende pasninger for Lille i Ligue 1 denne sesongen.

Rodgers skal også være interessert i å hente Eden Hazards lillebror Thorgan på lån neste sesong. 21-åringen har tilbragt denne sesongen på lån hos Zulte Waregem fra Chelsea og imponert voldsomt. Hazard ble kåret til Årets spiller i Belgia denne sesongen for sine gode form, men før et eventuelt utlån vil José Mourinho teste han ut i Chelsea i sommer, skriver Daily Mail.

Det er tidligere meldt at det kan bli en nederlandsk invasjon på Old Trafford dersom Louis van Gaal får jobbe som Manchester United-sjef. Ifølge Metro skal Arjen Robben bli hans første signering. 

Atlético Madrid har hatt en strålende sesong, og med slike prestasjoner har flere av spillerne fanget oppmerksomheten til toppklubber rundt om i Europa. En av disse er 19 år gamle Saul Niguez, som skal stå på ønskelisten til blant annet Everton, Liverpool, Arsenal og Manchester United, hevder Daily Mail.