Tutta: – Vanskelig å få seg kjæreste

Golfstjernen innrømmer at det har vært en overgang å gå fra å være singel til å ha kjæreste. 

Suzann «Tutta» Pettersen er Norges kanskje mest kjente idrettsutøver i utlandet, og bor og trener i solfylte Orlando i Florida.

Mangemillionær

33-åringen har opplevd eventyrlig suksess på golfbanen - og skal ha spilt inn over 65 millioner kroner på sporten. I tillegg kommer lukrative sponsorkontrakter. 

Men suksessen koster - og «Tutta» har ikke hatt tid til kjæreste - før nå.

Siden i fjor høst har hun nemlig vært kjæreste med bærumsgutten Christian Ringvold - og nå åpner de dørene for «God kveld Norge». 

–  Det har faktisk vært ganske vanskelig å få seg kjæreste. Når jeg først traff Christian så var det vanskelig å tenke oss og ikke meg. Men jeg har tatt tiden til hjelp - men har nok fortsatt mye å lære og er nok ikke verdens beste kjæreste til en hver tid. Men jeg prøver å gjkøre de gode stundene så gode som mulig så jeg har litt å gå på, sier Tutta ærlig. 

Må tenke på seg selv

Med over fire timer trening hver dag blir det mye sport. Og idretten kommer først.

– Det har vært en periode hvor jeg måtte gå fra å bare tenke på meg selv til å inkludere mer.  Man blir veldig ego av å bare ha seg selv å tenke på og konsentrere seg om. 

Tutta har slitt med en lei ryggskade i hele vår. Christian jobber som selvstendig næringsdrivend, og har anledning til å være med på turneringer rundt i verden – og han hjelper Suzann med det meste. 

– Det går en kule varmt av å til, innrømmer Christian. 

– Jeg er nok ikke så tålmodig som Christian, sier Tutta.

– Jeg skjønner fort når jeg må gå vekk. Det er godt å ha med seg bærehjelp i alle fall, ler han. 

–  Sykepleier, bærehjelp, kle på og kle av, fore, vaske klær ... Jeg har ikke gjort noen ting. Det er kjipt å gå rundt å være skadet og ikke få gjort det du skal.  Lunta blir ikke akkurat noe lenger og tålmodigheten kortere. Jeg kan bli frustrert, og det er ålreit å ha en rundt deg som forstår og ikke tar seg nær av sånne ting. Det er ikke personlig ment, sier Tutta. 

 Vil til OL i 2016

– Du senker ikke ambisjonene? Det blir OL i Brasil og ikke husmorliv ennå?

– Nei, jeg skal ikke bli husmor ennå. Jeg prøver meg på matlaging, og så lar vi det bli der. Jeg er veldig gira på å komme meg til Rio og prestere der.