TIPPER HJEMMESEIER: Rekdal tror Rosenborg slår Stabæk.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TIPPER HJEMMESEIER: Rekdal tror Rosenborg slår Stabæk. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Rekdal tipper Rosenborg vinner

Håndplukket tre kamper fra 16. mai-runden på Langoddsen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ROSENBORG - STABÆK (TIPPELIGAEN) H: 1,35 U: 4,30 B: 7,25

Man sier at det har lugget litt i Rosenborg-maskineriet så langt. Slik er det når man forventes å vinne hver eneste kamp man spiller. Rosenborg startet med mye uavgjort, men har tatt tre seire på de fire siste. Tapet kom mot erkerival Molde hjemme. Sist vant de oppskriftsmessig 2-0 borte over Sandnes Ulf. Stabæk og Bob Bradley har vært langt bedre enn mange tippet på forhånd, da de har tatt elleve poeng på de første åtte kampene. Sist vant de 3-2 over Sarpsborg 08 hjemme. Stabæk har kun en borteseier så langt, på Brann Stadion. Rosenborg taper neppe to hjemmekamper på rad, og Stabæk kan få problemer mot revansjesugne Rosenborg her. 

 

HØDD - HØNEFOSS BK (1. DIVISJON) H: 1,60 U: 3,55 B: 4,40

Hødd har tatt tolv poeng på de første syv kampene og er antagelig fornøyd med poengfangsten så langt. Sist spilte de 2-2 borte mot Bryne i en kamp de hentet opp Brynes tidlige 0-2 ledelse før pause. Hødd har to uavgjort og en seier hjemme hittil, og er vanligvis vanskelige å slå hjemme på Høddvoll. Hønefoss er neppe like fornøyde med seriestarten. De har tapt de tre siste seriekampene og røk også ut av cupen for lille Grorud hjemme på AKA Arena. Hødd bør beseire et Hønefoss i sportslig krise her. 

 

SANDEFJORD - TROMSDALEN (1. DIVISJON) H: 1,42 U: 3,80 B: 5,95

Sandefjord har fått en kjempestart på sesongen med kun ett tap på de første syv, og står med fire strake seireserie. De ble overraskende slått ut av cupen av Notodden, men det betyr bare at de kan konsentrere fullt og helt på serien. Sist vant de 3-2 over Hønefoss borte. Tromsdalen er nyopprykkede fra 2. divisjon og har tatt nivået i 1. divisjon bra så langt. Sist vant de 2-1 over bunnlaget HamKam hjemme, men borteformen er ikke så bra. De tok poeng på Høddvoll i første bortekamp, men etter det har de tapt to for Bryne og Nest-Sotra med 0-6 sammenlagt. Sandefjord er i støtet og oddsen er forholdsvis generøs.