Cato og Henrik videre i «Norske Talenter»

Se det første intervjuet med de rørte finalistene her.

Sanger Henrik Fuglem (14) gikk direkte videre til finalen med flest seerstemmer i årets siste semifinale i «Norske Talenter». Da dommerne deretter måtte velge mellom rapper Cato Alexander Eikeland (17) og sanger Nils Georg Nilsen, var det rapperen som trakk det lengste strået.

– Det er helt sykt! Jeg hadde faktisk ikke trodd dette. Tusen takk, sa 17-åringen da det var klart at tre av dommerne stemte i hans favør.

Se det første intervjuet med de to finalistene som er videre ovenfor! Sendingen starter med en gang programmet er ferdig på TV. 

Skal feire med å selge pizza

Den uventede seieren gjør at rapperen ikke har noe som helst problem med å møte en noe amputert nasjonaldagsfeiring lørdag.

– I morgen skal jeg ta flyet hjem og så skal jeg på jobb. Jeg skal jobbe kvelden 17. mai med å selge pizza. Og jeg skal gjøre det med godt humør! smiler han.

– Det beste som kunne skjedd

Henrik trengte litt tid på å summe seg etter at det ble klart at han fikk flest stemmer fra seerne i kveld. I sendingen du kan se ovenfor forteller han at det har vært en stor kveld for ham.

– Det her var bare helt fantastisk! Det var det beste som kunne skjedd, sier han til TV 2.

– Tøft å velge Jackson-låt
Dommerne lot seg også sjarmere av de to finalistene i kveld. Omer Bhatti roste Henriks versjon av «I Want You Back».

– Det er tøft av deg å velge en Michael Jackson-låt, men jeg synes du kledde det bra, sa han da 14-åringen hadde opptrådt.

De fire bak dommerbordet satte også stor pris på Catos låt om mobbing.

– Du viser at hevnen kan være søt! Du er en sinnsykt god rapper, og jeg liker at du er samfunnsbevisst. Du må fortsette med dette og med å dele budskapet ditt, sa Mia Gundersen etter hans opptreden.

I forrige uke var det jo-jo-talent Eirik Sætre Hove (17) og tryllekunstner Guilherme Curty (31) som stakk av med finaleplasser. Uken før det igjen var det dansefeber i «Norske Talenter», da både Daniel Grindeland (20) og Juice Crew gikk videre. Uka før det igjen var det sanger Julie Stokke (15) og dansegruppa Unique Crew som gikk videre, mens Angelina Jordan Astar (8) og koret Viva gikk videre fra første semifinale.