SJELDEN VARE: Sophie Elise avblidet for første gang i badedrakt i Tunisia. Foto: http://sophieelise.blogg.no/
SJELDEN VARE: Sophie Elise avblidet for første gang i badedrakt i Tunisia. Foto: http://sophieelise.blogg.no/

Derfor har ikke Sophie Elise brukt badedrakt siden hun var to år

Nå forklarer toppbloggeren hva som er årsaken.

Sophie Elise Isachsen (19), fra TV 2 Bliss-serien «Bloggerne», er på ferie i Tunisia sammen med kjæresten og det blir selvfølgelig behørig dokumentert i hennes blogg

I dag stiller hun oppsiktsvekkende opp i badedrakt. Man tenker kanskje at man har sett det før, men nei. Dette skriver hun nemlig om saken:

«I dag har jeg brukt badedrakt frivillig for første gang siden jeg var 2 år og brukte bleie - jeg har hele tiden ment det ikke passer min kroppsfasong med svære pupper, null hofter, litt stor rumpe (i forhold til resten av kroppen) og at jeg er lav», forklarer hun om årsaken.

Men likevel endte hun om i badedrakt på ferien.

– Jeg hadde pakket litt rart, og tatt med badedrakt med en feil (hadde dårlig tid da jeg pakket), skriver Sophie Elise til «God kveld Norge».

– Er du redd for å bidra til at jenter får mer komplekser ved å si at du ikke har kropp til badedrakt?

– Nei det er jeg ikke redd for, jeg håper iallfall ikke det:-), skriver Sophie Elise.

Og man lurer kanskje på hvorfor en som ikke har brukt badedrakt på 17 år, har en badedrakt. Det kommer av at toppbloggere som Sophie Elise mottar mye klær fra ulike leverandører uten å bestille dette. Leverandørene håper å få omtale for produktene ved å gjøre dette. Og denne gangen får leverandøren betalt for Sophie Elise er blitt fan av badedrakter:

«Jeg har funnet ut at jeg elsker det likevel. Det ser jo så mye mer "classy" ut enn bikini! Men, det virker ikke som om badedrakt er så veldig populært blant oss under 60, eller er det kanskje kun meg og min omgangskrets som er fan av å vise så mye hud som mulig? Hehe, kanskje jeg har noen lesere der ute som liker badedrakt best?», skriver hun på bloggen sin.

Sophie Elise er svært opptatt av sitt utseende og har blant annet fikset på nesen, brystene og sprøytet inn restylane i leppene og kinnene. Til TV 2-programmet «Ettermiddagen» forklarte hun at hun ikke hadde problemer med å utføre operasjonene selv om skal være et forbilde:

– Jeg vil være et godt forbilde og jeg vil at unge jenter skal se opp til meg, men jeg kan ikke leve livet mitt basert på hva 14 år gamle jenter tenker. Hvis man er så ung at man blir påvirket av alt man leser på internett, så bør man egentlig ikke være på internett, for du kommer jo til å bli utsatt for noe som enten er på min blogg eller VG eller ett eller annet som kan gjøre at man vil ta et inngrep, sa hun til programmet i fjor vår.