VILLE IKKE SVAR PÅ MANCHESTER UNITED-SPØRSMÅL: Da Louis van Gaal holdt pressekonferanse tidligere denne uken ville han ikke komme med noen offentliggjøring. Foto: Michael Kooren /Reuters
VILLE IKKE SVAR PÅ MANCHESTER UNITED-SPØRSMÅL: Da Louis van Gaal holdt pressekonferanse tidligere denne uken ville han ikke komme med noen offentliggjøring. Foto: Michael Kooren /Reuters

The Telegraph: – Van Gaal-annonseringen utsatt til neste uke

Manchester United respekterer Nederlands forberedelser til treningskampen mot Ecuador lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League og FA Cup på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Manchester United er ventet å annonsere Louis van Gaal som sin nye manager innen kort tid, og mange har spekulert i at det hele ville offentliggjøres torsdag denne uken.

Nå melder allikevel respekterte The Telegraph at det ikke vil komme noen annonsering denne uken, fordi Manchester United vil respektere 62-åringens nåværende arbeidsgiver som er det nederlandske landslaget.

De spiller lørdag treningskamp mot Ecuador, som et ledd i forberedelsene til sommerens VM-sluttspill, og selv om klubb og manager skal være enige om de fleste kontraktsdetaljene vil altså selve bekreftelsen ikke komme før etter landskampen.

Det er den respekterte journalisten Mark Ogden, som også var mannen som sprakk nyheten om at Sir Alex Ferguson ville gi seg som Manchester United-manager for drøyt ett år siden, som har skrevet saken for The Telegraph.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Journalisten påpeker at det kun er små elementer i kontrakten som skal gjenstå, men at både Manchester United og Van Gaal har bestemt seg for å skrinlegge planene om å komme med offentliggjøringen før lørdagens kamp mot den VM-klare sør-amerikanske motstanderen.

Ogden melder i tillegg - som andre medier også har vært innom - at Ryan Giggs er forventet å være involvert i en viktig rolle under van Gaal og at de to skal ha hatt samtaler i Nederland onsdag.

Samtidig skal fremtiden til det resterende trenerteamet være uklar. Paul Scholes skal etter rapportene ha samtaler med klubben torsdag, det er også forespeilet at Nicky Butt vil bli bedt om å bli værende, mens det er forventet at Phil Neville og keepertrener Chris Woods vil forlate klubben.

Les også: Mener Manchester United bør gå for permanent «Class of 92»-løsning