RINGTE SCHOLES: Jack Wilshere så på TV da Paul Scholes kritiserte ham. Da tok 22-åringen kontakt med Scholes.
RINGTE SCHOLES: Jack Wilshere så på TV da Paul Scholes kritiserte ham. Da tok 22-åringen kontakt med Scholes.

Wilshere ringte Scholes etter TV-slakt

– Jeg ville komme til bunns i det, forteller Arsenal-stjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var etter Arsenals 2-2-kamp hjemme mot Swansea i mars at Paul Scholes valgte å gi Arsenal og Wilshere det glatte lag. Noen dager tidligere hadde Arsenal tapt 0-6 mot Chelsea. 

– Arsenal kapitulerte mot Chelsea, og det samme ser ut til å skje når de møter topplagene. Av en eller annen grunn forsvinner spillerne deres i slike kamper. Det ser ut som om spillere som Rosicky, Arteta, Özil og Cazorla ikke har disiplin. Det finnes ingen ledere som Martin Keown, Patrick Vieira og Tony Adams, sa Scholes.

Se Arsenal-Hull på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no lørdag kl. 18.00

Samtidig som Scholes fyrte løs på Sky Sports, satt Wilshere hjemme i stuen og så på.

– Det var ganske rart, for det kom ut av det blå. Jeg så på det. Han gikk løs på oss, og jeg tenkte «kommer han etter meg»?  

Det var akkurat det Scholes gjorde. Manchester United-legenden la ingenting mellom da han snakket om utviklingen til Jack Wilshere.

KOM MED RÅD: Paul Scholes tipset Wilshere om hva han burde jobbe med.
KOM MED RÅD: Paul Scholes tipset Wilshere om hva han burde jobbe med.

– Da Wilshere slo gjennom så han ut som en toppspiller, men han har aldri utviklet seg. Han kunne trengt en karakter som Vieira ved siden av seg for å ta det neste steget. Han ser ikke ut som en bedre spiller nå enn da han var 17, sa Scholes og slo fast at Arsenal var uendelig langt unna å vinne Premier League-tittelen. 

Etter slakten tok Wilshere kontakt med Gary Neville via Twitter. Der ba Wilshere om å få telefonnummeret til Scholes. Det fikk han. 

– Vi hadde en god samtale. Han har lov til å ha sine meninger. Jeg bare ønsket å vite, forteller Wilshere ifølge The Mirror.

– Hvis det hadde kommet fra en mindre respektert spiller ville jeg ikke brydd meg, men det kom fra Paul Scholes. Jeg ville komme til bunns i det, fortsetter 22-åringen.

– Jeg snakket med ham, og han fortalte meg hva han mente og hva jeg burde jobbe med. For meg er han den beste engelske midtbanespilleren noensinne. I dagene etter jeg hadde snakket med ham satt jeg meg ned med faren min og et par trenere. Jeg ønsket å høre hva han tenkte. Jeg respekterer ham så mye, og jeg tror han kan være en fantastisk trener for unge spillere, sier Wilshere.

Arsenals midtbanespiller innrømmer at det er et snev av sannhet i kritikken fra Scholes.

– Han har på en måte riktig. Det var mye styr rundt meg da jeg slo gjennom. Jeg har hatt uflaks med skader, men jeg kan ikke fortsette å si at jeg har vært mye skadet. Det kommer et tidspunkt der man slutter å være et barn. Jeg tror det var det han mente, sier Wilshere.