FALSKE BESKYLDNINGER? Justin Bieber etterforskes. Men er det han eller kvinnen som har gjort noe galt.(AP Photo/Mark J. Terrill, FIle )
FALSKE BESKYLDNINGER? Justin Bieber etterforskes. Men er det han eller kvinnen som har gjort noe galt.(AP Photo/Mark J. Terrill, FIle )

– Justin Bieber robbet ikke den kvinnen

Den skandalebefengte artisten skal i følge et vitne ikke en gang ha rørt jenta.

Justin Bieber ble mandag beskyldt for å ha angrepet en kvinne fra San Fernando Valley og stjålet hennes mobiltelefonen på en minigolf og baseballbane.

Nå forteller en parkeringsvakt på Sherman Oaks Castle Park til TMZ at det var kvinnen som var den aggressive.

Kvinnen hevdet at Bieber skal ha blitt forbannet da hun tok opp mobiltelefonen for å ta bilder av ham. I følge damen skal Bieber ha tatt telefonen opp av vesken hennes og krevd at hun slettet bildene. Han nektet henne å få tilbake telefonen hvis hun ikke gjorde dette.

Moren fortalte da Bieber at hun ikke hadde tatt bilder og at hun og datteren på 13 år bare ville si hei. Da hevder hun at Bieber sa:

– Du ydmyker deg selv foran datteren din. Kan du ikke bare stikke herfra?

Politiet i Los Angeles, LAPD, bekreftet til VG at det etterforsket saken og avhørte moren.

Men nå får Justin Bieber støtte fra en parkeringsvakt som så opptrinnet:

– Moren prøvde å ta et bilde helt oppi ansiktet til Justin. Hun sto på den ene siden av et gjerde ved baseballbanen og Justin sto på den andre og prøvde å slå ball. Han prøvde aldri å ta ned i vesken hennes, han sa aldri noe til henne. Men sikkerhetsvakten til Justin Bieber sa at hun måtte ta det litt rolig fordi hun var litt for aggressiv, sier parkeringsvakten på telefon til TMZ.

Parkeringsvakten forteller også at Justin Bieber reagerte:

– Ja. han ble litt opprørt fordi kvinnen ble litt aggressiv med kamera sitt, og hun hørte ikke etter da han ba henne stoppe å ta bilder. Men han tok aldri på henne og han grep ikke ned i vesken hennes.