SKAL PÅ BOLIGJAKT: Hilde Skovdahl har bestemt seg for å flytte fra rekkehuset i Asker. Foto: TV 2
SKAL PÅ BOLIGJAKT: Hilde Skovdahl har bestemt seg for å flytte fra rekkehuset i Asker. Foto: TV 2

Ankelskade og bikkje med prolaps tvinger Charter-Hilde til hussalg

– Vi må finne et sted uten så mange trapper, sier hun lattermildt.

– Det er så typisk meg. Jeg bare bestemmer meg for å gjøre noe, og så gjør jeg det like etterpå. Jeg tok valget om å selge huset for eksakt to uker siden, og i dag står jeg omringet av esker og flyttekaos, sier Hilde Skovdahl til TV 2.

Hildes fargerike bolig på Billingstad i Asker skal legges ut for salg. 

– Sønnen min Oscar flyttet ut i høst, jeg har den ankelen og bikkja mi har hatt fire prolapser i ryggen...Det blir for stort og for tomt...Og vi har banna lenge nok over de trappene. Jeg får finne meg et sted uten trapper, for nå går jeg ned hvert trappetrinn med en fot, ler hun. 

Hvor hun skal flytte aner hun foreløpig ikke.

– Kan skje det blir campingvogn? Neida, det eneste jeg vet er at jeg vil ha et stort badekar, en hage og et stort rom hvor Oscar kan spille trommer så høyt han bare vil.

Blir for stort

Hildes firbeinte bestevenn, dachsen Racso, har hatt prolaps i ryggen. Selv har Hilde en vond ankel etter en bilulykke sommeren 2004. En knust ankel har kostet henne åtte operasjoner, seks måneder i rullestol og fire år på krykker.

Skovdahl har bodd i rekkehuset siden 2003. Fram til i fjor bodde hun der sammen med sønnen Oscar (20), men det siste året har det kun vært Hilde og hunden i huset. 

Før hun legger ut boligen for salg, skal det males innvendig.

– Kanarigule vegger er midt i blinken for meg, men jeg skjønner jo at det ville blitt vanskelig å få solgt med alle disse knallfargene. Så nå maler vi litt, sier hun. 

Flytter for andre gang i år

Dette er andre gang i år at Hilde har måttet ty til flytteesker. I januar kunne TV 2 melde at Hilde brått måtte stenge butikken Hildes Crazy Corner i Drammen.

– Det er veldig trist. Jeg har aldri jobbet så mye med noe i mitt liv som med denne butikken, sa Hilde den gang.