VEMODIG: Vendela Kirsebom legger ikke skjul på at hun vil savne hjemmet på Nesodden. Foto: Stella Pictures/TV 2.
VEMODIG: Vendela Kirsebom legger ikke skjul på at hun vil savne hjemmet på Nesodden. Foto: Stella Pictures/TV 2.

Vendela Kirsebom selger drømmehuset etter bruddet

Den tidligere modellen flytter tilbake til byen med døtrene.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Vendela Kirsebom (47) og Ewald Eilertsen (53) går hver til sitt etter sju år som kjærester.

– Selv om det er slutt mellom oss, er det på ingen måte slutten på oss to. Vi har alltid jobbet godt sammen, og vi starter på nytt igjen der alt begynte, sa Vendela til Se og Hør.

For fem år siden fant de to drømmehjemmet på Nesodden til 6,6 millioner kroner.

– Vi falt begge for eiendommen, og ikke minst beliggenheten. Den er landlig med deilig sjøutsikt, samtidig som det er kort vei til Oslo, sa Eilertsen til Se og Hør den gang.

Selger drømmehuset

Nå er villaen på Nesodden lagt ut for salg på Finn, og prisantydningen på den 227 kvadratmeter store boligen er på 9,5 millioner kroner.

– Jeg har trivdes utrolig godt i huset mitt på Nesodden, men noen ganger skjer det ting i livet som krever forandring. Av og til må man flytte på seg. Jeg har gått gjennom et samlivsbrudd, som jo er en av grunnene til salget, sier Vendela til TV 2.

Boligen ligger på en fem mål stor tomt, i tillegg til stabbur, stall, to doble garasjer og et separat hus på 65 kvadratmeter.

– Det er så vakkert her, så sjønært, fredfullt og lufta er så ren. Noen kan tenke at det er langt å reise, men det er så verdt det. Det er et herlig sted å bo, og stedet er et paradis som ligger en kort båttur unna Oslo, sier hun.

Etter at hun flyttet inn i villaen for fem år siden har hun formet huset til å bli hennes drømmehjem.

– Jeg har lagt mye sjel i huset og jeg elsker det. Det er veldig min stil, og vi har trivdes godt alle sammen.

Tilbake til byen

Vendela skal ha planer om å flytte tilbake til Oslo etter hussalget.

– Nå flytter jeg inn i en leilighet i Oslo med jentene mine. Det blir veldig hyggelig det også, men jeg kommer nok til å savne det store fine huset. Jeg får sørge for å dra på hyppige besøk til mine naboer på Nesodden også i fremtiden, sier Vendela.