Hopp-trener Alexander Stöckl (bak i midten) med Anders Bardal (nr. to f.v.), Andreas Stjernen (nr. to f.h.) og Tom Hilde (t.h.). Bildet ble tatt før VM i skiflyging i Harrachov i Tsjekkia.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Hopp-trener Alexander Stöckl (bak i midten) med Anders Bardal (nr. to f.v.), Andreas Stjernen (nr. to f.h.) og Tom Hilde (t.h.). Bildet ble tatt før VM i skiflyging i Harrachov i Tsjekkia. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Hopplandslaget neste sesong er klart

Se hvem som er plukket ut til landslaget neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges Skiforbund tok tirsdag ut herrelandslageti forbindelse med samlingen i Granåsen. Se laget nederst.

Landslagssjef Alexander Stöckl har kun gjort én forandring på fjorårets landslag - Kim René Elverum Sorsell går ut av troppen.

– Han klarte ikke å prestere på nivået han avsluttet sesongen på i fjor. Han var veldig bra i Planica. Det var grunnen til at vi tok ham inn på landslaget. Han jobbet beinhardt over hele sommeren, men han klarte ikke å prestere godt nok for å være med på verdenscup, sier Stöckl til TV 2.

Anders Bardal blir naturligvis det sterkeste norske kortet før neste års sesong. Han håper at hele laget kan være med å kjempe mot VM-gull i Falun.

– Jeg forventer at alle gjør jobben ordentlig i løpet av sommeren, så stiller vi med et sterkt lag til vinteren. Da håper jeg at vi er såpass sterke at vi kan kjempe om VM-gull i lag i Falun, sier Bardal til TV 2.

Disse er på landslaget sesongen 2014/2015:
Anders Bardal, Steinkjer Skiklubb/Trønderhopp
Anders Fannemel, Hornindal IL/Lillehammerhopp
Tom Hilde, Asker Skiklubb/Kollenhopp
Anders Jacobsen, Ringkollen Skiklubb/Flying Team Vikersund
Andreas Stjernen, Sprova IL/Trønderhopp
Rune Velta, Lommedalen IL/Kollenhopp