Nasri med stikk til Mancini på seiersparaden

Manchester City feiret ligatittelen i Manchesters gater.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City-spillerne kunne feire Premier League-trofeet sammen med supporterne under mandagens seiersparade i Manchesters gater.

Med Premier League- og ligacup-trofeet ved siden av seg på scenen, takket Samir Nasri nåværende manager Manuel Pellegrini.

Franskmannen benyttet muligheten til å komme med et stikk til tidligere manager Roberto Mancini da han fikk spørsmål om hva som har vært annerledes denne sesongen

– Vil du at jeg skal være ærlig? Atmosfæren, manageren og selvtilliten. Det er forskjellen på i år og i fjor, sier Nasri.

Pellegrini tok over City i fjor sommer etter at Mancini fikk sparken. Spillerne har trykket chileneren til sitt bryst - noe en kunne se under feiringen på Etihad søndag.

Det ser ut til at Nasri trives langt bedre under Pellegrinis ledelse på Etihad enn hva han gjorde under Mancinis regjeringstid.

– Jeg har hatt en større rolle denne gangen enn tidligere - det er en annen følelse, sier Nasri.

Før laget tok turen i buss rundt i Manchesters gater, var også City-kaptein Vincent Kompany på scenen. Han hyllet både fansen og Pellegrini.

– Alle har sett at atmosfæren rundt klubben har vært positiv. Supporterne har vært positive, laget har vært positivt, sier Kompany.

– Dette er en prestasjon av ikke bare manageren, men hele laget.