Koppinen skadet seg på vei til TV 2-intervju

Tromsø-kapteinen måtte stå over kampen mot Nest-Sotra med kink i ryggen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tromsø-kaptein Miika Koppinen måtte se kampen mot Nest-Sotra fra sidelinjen søndag etter at han skadet seg rett før kampstart.

35-åringen fikk kink i ryggen på vei til et TV 2-intervju.

– Jeg skulle bare gå over et lite hinder. Det var egentlig et lite trappetrinn. Det er egentlig jævlig flaut. Da skjedde det et eller annet i ryggen. 

– Er du ikke like sprek og spenstig som i yngre dager?

– Jo, det er jeg, men dette kunne jeg ikke gardere meg mot. Jeg kjente at det gjorde vondt og at jeg begynte å bli stiv. Jeg ble bare stivere og stivere før det låste seg helt, sier Koppinen.

TV 2 sendte 1. divisjonsoppgjøret og hadde Jørgen Klem på plass for å kommentere kampen. Det var også han som gjorde intervjuene med lagenes kapteiner før kampen.

Nordlys meldte i går at Koppinen skadet seg under intervjuet, men det stemmer ikke. 

– Han var helt vanlig da jeg snakket med han i alle fall. Det høres ganske fjernt ut, men det er jo litt morsomt også, sier han.

Merket du ingenting da du intervjuet han?

– Nei, han svarte pålitelig og bra, og han var blid og hyggelig som alltid. Jeg stilte to enkle spørsmål som han burde klare å svare på.

– Jeg tror ikke jeg stilte noen spørsmål som bør gi kink, ler Klem og legger til at han ikke føler skyld.

Tromsø tapte kampen 1-2 og ligger nå på en fjerdeplass, ett poeng bak søndagens motstander. Koppinen er ikke overrasket over at Nest-Sotra ligger på 3. plass etter sju kamper. 

– Det var en jevn kamp, men Nest-Sotra var hakket vassere. Vi var for passive på begge målene. Jeg har sett noen kamper Nest har spilt. De er energiske og har bra driv i laget. Vi møtte hard motstand. De gjorde ting vanskelig for oss, sier Koppinen.