UTE AV TITTELKAMPEN: Cristiano Ronaldo og Real Madrid vinner ingenting.  FOTO:  AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
UTE AV TITTELKAMPEN: Cristiano Ronaldo og Real Madrid vinner ingenting.  FOTO:  AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Real Madrid ute av tittelkampen

... mens Barcelona og Atlético Madrid møtes i ren seriefinale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Celta-Real Madrid 2-0
Atlético-Málaga 1-1
Elche-Barcelona 0-0

Både Atlético Madrid og Barcelona avga poeng i den nest siste serierunden, og dermed forblir spenningen til den siste serierunden i La Liga.

Der møtes de to lagene på Camp Nou i en kamp som vil avgjøre hvem som vinner den spanske seriemestertittelen.

Før den siste og avsluttende kampen ligger Atlético Madrid tre poeng foran Barcelona. Skal katalanerne snyte hovedstadslaget for deres første tittel siden 1995-1996-sesongen må de vinne hjemmekampen.

Da vil de passere Atlético på innbyrdes oppgjør.

Det som er sikkert er at de hvite- og rødstripete blir best i byen. For Real Madrid er det lille teoretiske håpet de hadde om å vinne seriegull over, ettersom de tapte 2-0 borte mot Celta Vigo uten en skadet Cristiano Ronaldo.

Atlético Madrid hadde sjansen til å avgjøre det hele mot Málaga, ettersom Barcelona stanget forgjeves mot Elches forsvarsvegg.

Barca har scoret 99 seriemål så langt denne sesongen, men denne gangen ble det ingen.

Da Elche-Barcelona var avblåst ble det fortsatt spilt fotball i Madrid, og Atlético Madrid hadde litt i underkant av to minutter til å få målet som kunne sende ligatittelen deres vei.

De kom også fryktelig nære. En fantastisk redning av Málaga-keeper Willy på Adriáns forsøk fra kanten av 16-meteren var det som holdt liv i Barcelonas tittelhåp.

Tidligere i kampen hadde Samuel García Sánchez gitt gjestene ledelsen, før Toby Alderweireld utlignet kvarteret før slutt.