Ramsey kronet kjempesesong med perlescoring

...mens Carl Jenkinson scoret sitt første for Arsenal da Abou Diaby sesongdebuterte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norwich-Arsenal 0-2

Saken oppdateres med høydepunkter.

Aaron Ramsey var blant Premier Leagues aller beste spillere før nyttår, men Arsenals walisisiske midtbanespiller var ute med skade fram til begynnelsen av april.

I samme periode mistet Arsenal grepet om Premier League, og i sesongens avsluttende kamp viste han hvorfor han har vært sårt savnet i London-laget.

Etter glimrende forarbeid av Olivier Giroud som chippet ballen til Aaron Ramsey på motsatt side av 16-meteren var en ingrediens, men Ramseys avslutning på volley i motsatt kryss var av den spesielle sorten.

Arsenal vant 2-0 etter at Carl Jenkinson scoret sitt første mål for klubben siden overgangen fra Charlton.

Jenkinson vokste opp som Arsenal-supporter, og som sesongkortinnehaver på den tidligere hjemmebanen Highbury. Gleden han viste etter å ha scoret for klubben var ikke til å ta feil av.

FØRSTE MÅL: Carl Jenkinson feirer sin scoring mot Norwich. FOTO: REUTERS/Stefan Wermuth
FØRSTE MÅL: Carl Jenkinson feirer sin scoring mot Norwich. FOTO: REUTERS/Stefan Wermuth

Et annet nevneverdig øyeblikk fra kampen var da den skadeplagede franske landslagsspilleren Abou Diaby gjorde sin sesongdebut etter å ha vært ute med skade hele sesongen.

Totalt ble det 15 minutter Premier League-spill på Diaby denne sesongen.

Norwich hadde allerede rykket ned fra Premier League før søndagens kamp, og viste lite i kampen som skulle tilsi at de var bedre enn tabellposisjonen tilsa.