SPLITTER PINE: Eventuelt spiller naken. Ramon Arias festet i nettoen - så havnet bildene av han og lagkamerat Matias Malvino på sosiale medier.
SPLITTER PINE: Eventuelt spiller naken. Ramon Arias festet i nettoen - så havnet bildene av han og lagkamerat Matias Malvino på sosiale medier.

Feiret seier med puppetafsing og stringtrusebiting

Så havnet bildene fra den elleville festen på sosiale medier...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da urugayanske Defensor Sporting overraskende slo colombianske Atletico Nacional 2-0 borte i den første av to kvartfinalekamper i Copa Libertadores torsdag, var det til ellevill jubel. 

Noen tok imidlertid feiringen lenger enn andre. Defensor Sporting-forsvarerne Matias Malvino (spilte fra start) og Ramon Arias (satt på benken) er nå i søkelyset etter en feiring av det elleville slaget. 

Duoen tok seg en fest på hotellet der de bodde, og det ble tatt bilder av det drøye slaget. Problemet for de to er at bildene plutselig spredde seg som ild i tørt gress på sosiale medier. 

Dermed ble det først nyhetsoppslag i hjemlandet og resten av Sør-Amerika, og nå går duoens ville festbilder verden rundt.

PUPPETAFSING: Ramon Arias var ikke akkurat beskjeden da han tok for seg.
PUPPETAFSING: Ramon Arias var ikke akkurat beskjeden da han tok for seg.

– Vi ga dem tre timer fri

På bildene er det puppetafsing, og på det ene biter Malvino i stringtrusen til en av kvinnene som er med på festen. 

På et annet står Arias splitter naken med hendene rundt to kvinner.

– Vi ga dem tre timer fri etter kampen, har presidenten Daniel Jablonka i Defensor Sporting forklart. 

Malvino og Arias utnyttet åpenbart tiden godt, men de risikerer å bli straffet av klubben. 

– Jeg vil bruke de neste dagene til å diskutere saken på en rolig måte. De ble gitt fri, og gjorde en feil. Det er noe vi må evaluere, sier Jablonka ifølge uruguayanske medier.

Vil ikke offentliggjøre straffen

I spillernes hjemland spekuleres det i at den mest sannsynlige straffen vil være av det økonomiske slaget, i form av bøter. Men det får vi muligens aldri vite.

– Det blir håndtert internt, og straffen vil ikke bli offentliggjort, sier Jablonka.

Dermed tyder i det minste alt på at de to får bli værende i klubben. 

Returoppgjøret mot Atletico Nacional spilles søndag, og dersom de ikke går på en smell på hjemmebane kan Defensor Sporting-spillerne virkelig feire. Klubben har aldri før tatt seg til semifinalen i Copa Libertadores, og har en unik mulighet til å skrive historie.