MOURINHO ELSKER DENNE MANNEN: Kan Chelsea bli Edin Dzekos nye arbiedsgiver i sommer?
MOURINHO ELSKER DENNE MANNEN: Kan Chelsea bli Edin Dzekos nye arbiedsgiver i sommer?

Fotballryktene: – Costa uhyre nærme Chelsea - følger Dzeko etter?

Chelsea og Atlético Madrid skal ha inngått en tentativ avtale om Diego Costa, og Manchester United er bookmakernes favoritt til å sikre seg Luke Shaw. Her er dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

At Romelu Lukaku returner til Chelsea og Stamford Bridge denne sommeren, er ganske naturlig i og med at han faktisk er London-klubbens eiendom. Det betyr med andre ord at Everton, som Lukaku har vært utlånt til, må ut på ny spissjakt. Og nok en gang kan de komme til å vende nesen mot Vest-London og Stamford Bridge. Ifølge Daily Mail skal nemlig Roberto Martínez ha lagt sin elsk på Demba Ba, og med et bud på 100 millioner kroner er det vel ikke helt usannsynlig at José Mourinho og Chelsea sier farvel til den franskfødte senegaleseren?

Mens vi er inne på Mourinho og Chelsea. Etter managerens uttalelser om at Luis Suárez ikke fortjener prisen som årets spiller i Premier League - og at den prisen heller burde gått til Manchester Citys Edin Dzeko - blomstrer naturligvis ryktene om at portugiseren igjen ønsker å hente bosnieren til London, skriver Telegraph.

Chelsea, Chelsea, Chelsea. Alle gode ting er tre. Og igjen er det temaet «spiss» vi skal innom. At Diego Costa lenge har stått høyt på Mourinhos ønskeliste, er ingen hemmelighet. Men når skriver Daily Star at overgangen er nærmere enn noen gang. Kilder avisen har kontakt med i Spania melder at Costas klubb, Atlético Madrid, allerede er svært nærme å sikre Sevillas Carlos Bacca, som av mange har blitt nevnt som erstatter for nettopp Costa. De samme kildene skal også ha avslørt at en tentativ Costa-avtale er inngått mellom Chelsea og Atlético, og at 25-åringen etter all sannsynlighet blir å se i London fra høsten av.

HØYAKTUELL: Diego Costa skal være nærmere en overgang til Chelsea enn noen gang.
HØYAKTUELL: Diego Costa skal være nærmere en overgang til Chelsea enn noen gang.

Ifølge diverse bookmakere er det Manchester United ligger best an i kampen om Luke Shaw, melder Daily Star. Både Chelsea, Liverpool og Real Madrid har sammen med United siklet etter supertalentet en god stund, men det skal altså være sistnevnte som ligger best an i kampen om 18-åringens underskrift. De fleste spillselskapene har altså lavest odds på at Old Trafford blir hans nye arbeidssted fra høsten av. Hvis ikke det skulle bli en realitet vil United mest sannsynlig gå for er annet backtalent, nemlig Monacos Layvin Kurzawa.

UNITED? Chelsea har blant mange blitt karakterisert som Luke Shaws neste arbeidsgiver. Men bookmakerne går for Manchester United.
UNITED? Chelsea har blant mange blitt karakterisert som Luke Shaws neste arbeidsgiver. Men bookmakerne går for Manchester United.

The Sun skriver at Danny Welbeck kommer til å bli tilbudt en ny og forbedret kontrakt av Manchester United. Tottenham, Arsenal og flere andre klubber har merket seg at Welbeck tidligere har uttalt at han øsnker seg bort fra Old Trafford, men nå spørs det om han ikke blir værende noen år til.

Vi tar med litt manager-rykter også. Arséne Wenger beroliger Arsenal-fansen, og sier til Telegraph at en ny kontrakt med The Gunners er ret rundt hjørnet. Det har den siste tiden blitt spekulert i om franskmannen er på vei tilbake til Monaco, der han var trener for 27 (!) år siden.

Ellers er det Gus Poyet som er den heteste kandidaten til å ta over etter Sam Allardyce, hvis West Ham finner ut at de vil sparke manageren sin etter sesongen, skriver Daily Mirror.