Sjekk Laajabs lekre suser

Bodø/Glimt hadde full kontroll hjemme mot Haugesund.

Bodø/Glimt - Haugesund 2-1:

Bodø/Glimt tok sesongens andre seier i eliteserien fotball da Haugesund ble slått 2-1 lørdag.

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter!

Den forrige seieren til Glimt kom hjemme mot Sogndal 13. april, og laget kom fra tre strake tap.

– Dette var veldig deilig. Vi har vært veldig stabile her på hjemmebane. Det er her vi må legge grunnlaget vårt denne sesongen, sier Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen til C More.

Haugesund fortsetter på sin side den dårlige trenden, og Jostein Grindhaugs gutter er langt unna taktene som ga dem en overraskende bronse forrige sesong.

FKH-kaptein Tor Arne Andreassen var ikke fornøyd med innsatsen.

– Dette var tøft, fordi vi har lite poeng fra før. Men vi slipper inn to pissmål fordi vi ikke er gode nok. Vi forsvarer oss som et femtedivisjonslag og blir hardt straffet, sier han til C More.

Bodø/Glimt viste seg som svært så effektive og scoret på de to mulighetene de hadde før pause. Det skulle vise seg å være nok. Kampen var ellers jevnspilt, men det var en kamp mellom to ustrukturerte lag.

Abdurahim Laajab slo til for hjemmelaget etter snaue ti minutters spill. Relativt uhindret fikk han gå og gå inntil han banket til fra 20 meter. Ballen suste inn bak Haugesunds sisteskanse Olav Dalen, som nok ble lurt av en lei dupp på ballen.

Haugesund var også nær nettkjenning i 1. omgang. Vegard Skjerve traff perfekt fra distanse, men ballen slo i stolpen. (©NTB)

Artikkelen oppdateres