Southamptons Adam Lallana er ønsket på Anfield. Sammen med en drøss av andre spillere!
Southamptons Adam Lallana er ønsket på Anfield. Sammen med en drøss av andre spillere!

Fotballryktene:  Liverpool går for kvartett til 640 millioner kroner

I tillegg til tidligere Arsenal-spiller og tyrkisk landslagsback. Dette blir dyrt! Les dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

TILBAKE TIL ENGLAND? Alex Song, her i aksjon for Arsenal, er etter sigende ønsket av Liverpool og Manchester United. AFP PHOTO/BEN STANSALL
TILBAKE TIL ENGLAND? Alex Song, her i aksjon for Arsenal, er etter sigende ønsket av Liverpool og Manchester United. AFP PHOTO/BEN STANSALL

Liverpool og Manchester United skal være interessert i å hente Alex Song tilbake til Premier League, skriver Daily Mirror. 26-åringen, som gikk fra Arsenal til Barcelona i 2012, ventes å forlate den spanske storklubben i sommervinduet. Midtbanespilleren er ifølge avisen tilgjengelig for drøye 80 millioner kroner, altså cirka halvparten av det han ble kjøpt for i 2012. Song skal ha uttalt at han ønsker å spille i Premier League hvis han forlater Barcelona, og at han er 100 prosent sikker på at han kommer til å flytte til England før eller senere.

Samme avis skriver også at United kan kommer til å gå for forsvarsspiller Louis Laing, som tidligere dennes sesongen fikk tillatelse av Gus Poyet til å forlate Sunderland. 21-åringen har vært på prøvespill på Old Trafford, og trenerteamet skal ha blitt så imponert av midtstopperens innsats at de nå vurderer å tilby ham kontrakt.

Caughtoffside skriver på sine sider at Brendan Rodgers og Liverpool for alvor vil åpne pengepungen i sommer. Ifølge nettstedet er Merseyside-klubben interessert i å hente fire følgende spillere til Anfield: Adam Lallana (Southampton), Javier Mascherano (Barcelona), Alessio Cerci (Torino) og Ashley Williams (Swansea). Samlet verdi: 640 millioner kroner.

Romas Miralem Pjanic har lenge vært i både Paris Saint Germain og Manchester Uniteds søkelys. Serie A-klubben, med president James Pallotta i spissen, tror uansett nå at midtbanespilleren blir værende i Italia, skriver Talksport.

TIL ITALIA? Fernando Torres.
TIL ITALIA? Fernando Torres.

Fernando Torres kan være på vei til italiensk fotball. Ifølge Daily Mail er spissen sterkt ønsket av Inter Milan, og italiensk presse spekulerer i om den italienske storklubben først og fremst vil låne 30-åringen, før avtalen gjøres permanent neste sommer. Også Blackpools Tom Ince skal vøre i italienernes søkelys.

Torres' gamle arbeidsgiver, Liverpool, ønsker å hente Fenerbaches  Caner Erkin til Anfield, melder Metro. Kontrakten til den 25 år gamle venstrebacken utløper i sommer, og dermed kan Erkin bli en forholdsvis billig mann for Brendan Rodgers og Co. Også Chelsea følger den tyrkiske landslagsspilleren.

Pablo Daniel Osvaldo, som for tiden er på utlån fra Southampton til Juventus, kan bli å se i spansk fotball neste sesong, skriver Talksport. Valencia, som også prøvde seg på spissen i januar, skal være klar til å gjøre et nytt forsøk i sommervinduet.