Målløst mellom Redknapp og Rösler

Tøff og jevn playoffsemifinale mellom QPR og Wigan.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wigan - QPR 0-0:

Det endte målløst mellom Wigan og QPR i den første playoffsemifinalen fredag kveld. Dermed er utgangspunktet helt åpent foran det avgjørende returoppgjøret førstkommende mandag.

Kampen var særdeles sjansefattig, hardtspilt og røff, og kampens fire gule kort ble delt ut allerede i løpet av dens 34 første minutter. Tre av disse gikk til vertene Wigan, mens QPR fikk ett.

Se kampen i opptak på TV 2 Sumo!

Etter kampen var Wigan-manager Uwe Rösler en skuffet mann.

– Jeg synes ikke det var et rettferdig resultat. Ikke når man ser på hvor mye vi hadde ballen og de sjansene vi skapte. Men vi scorer ikke så mange mål for øyeblikket. Returoppgjøret blir veldig spennende, sier han til Sky Sports.

– Vi manglet instinktet til å avslutte inne i boksen. Spesielt da det kom innlegg. Vi hadde mange cornere og flyt, men klarte ikke å score mål ut av det, sukker Rösler.

QPR-manager Harry Redknapp var på sin side mer fornøyd med utfallet.

– Jeg er fornøyd med uavgjort. Det var to jevne lag som spilte mot hverandre, og det er fortsatt alt å spille for, sier han til Sky Sports.

– Wigan er et godt lag og de er alltid farlige. Det blir de også når det kommer til oss (på mandag). Det blir spennende, sier Redknapp.

Sjansefattig oppgjør

Den første sjansen - og kampens største - sto Wigan for da Jordi Gómez var nær 1-0 like før pause. Spanjolen fikk ballen ikke i boksen, dempet den på brystet og dro til. Forsøket ble imidlertid stoppet av QPR-keeper Robert Green og ballen gikk utenfor.

Etter hvilen rullet Wigan opp et par solide sjanser til, men ballen fant ikke nettmaskene ved noen anledninger. QPR yppet seg også frempå litt, men gjestene fra London lå først og fremst veldig lavt og kompakt på banen.

Torsdag skaffet for øvrig Derby seg et godt utgangspunkt etter 2-1-seier borte over Brighton i første kamp i den andre semifinalen. De møtes til avgjørende returoppgjør på søndag.

Selve playoff-finalen spilles 24. mai på Wembley.