BESTEVENNER: Neida, selv om Malky Mackay har kommet med en unnskyldning til Vincent Tan og droppet sine rettslige krav mot klubben, så blir han neppe invitert i Tans bursdagsselskap.
BESTEVENNER: Neida, selv om Malky Mackay har kommet med en unnskyldning til Vincent Tan og droppet sine rettslige krav mot klubben, så blir han neppe invitert i Tans bursdagsselskap.

Solskjærs forgjenger med utrolig unnskyldning  til Vincent Tan

Sparkede Malky Mackay og Iain Moody ber begge om unnskyldning til Cardiff-eieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere Cardiff-manager Malky Mackay har kommet med en unnskyldning til klubbeier Vincent Tan.

Ole Gunnar Solskjærs forgjenger fikk sparken i desember, men har ikke vært enig med klubben om sluttpakken, og det hele så ut til å gå mot en rettsak.

Det gjorde det også for rekrutteringssjef Iain Moody. Mackays høyre hånd fikk sparken i oktober, men nå skriver Cardiff på sine nettsider at klubben er enig om en avtale med Mackay og Moody, og at de dropper alle rettslige krav mot Cardiff.

Ber om unnskyldning

Som om ikke det var nok kommer også duoen med en unnskyldning til Cardiffs kontroversielle eier.

– Om jeg har fornærmet noen under denne perioden, spesielt Vincent Tan, så ber jeg om unnskyldning uten forbehold, sier Mackay i sin uttalelse.

Hos Moody er tonen lignende.                                      

– Hvor enn feilene ble gjort under min tid i klubben, så ønsker jeg å be om unnskyldning for den rollen jeg spilte i dem, samt om jeg fornærmet noen, spesielt Vincent Tan og City-fansen, sier Moody.

Han er mannen som ble beskyldt for spionasje av Vincent Tan. Moody, som nå er sportsdirektør i Crystal Palace, forsøkte visstnok å få informasjon om lagoppstillingen til Ole Gunnar Solskjær før Cardiff og Palace skulle møtes.

I sine uttalelser fremhever både Moody og Mackay at de vil takke Vincent Tan, og at det var hans investeringer som sørget for at klubben klarte å rykke opp til Premier League.

«Utrolig unnskyldning»

Uttalelsene fra Moody og Mackay var selvsagt langt fra ventet, fordi det var langt fra noen lykkelig skilsmisse.

Tittelen på saken til lokalavisen Wales Online sier alt: «Malky Mackay og Vincent Tan: Fra opprykkssmil, til en veldig offentlig skilsmisse og en utrolig unnskyldning».

Det er mulig å stille spørsmål ved hvor hjertefølt unnskyldningen de to sparkede kom er, men nå kan i det minste alle parter legge saken bak seg – og Mackay kan gå videre til en ny klubb.