DAMEGLAD: Steven Tyler har gode minner fra Norge.
DAMEGLAD: Steven Tyler har gode minner fra Norge.

Steven Tyler avslører uforglemmelig øyeblikk med navngitt norsk jente

Aerosmith-vokalisten lever opp til ryktene.

– Hva gjør du når teppet faller i Madison square garden? Spiller ping-pong, spør han ironisk. 

Store alkohol- og narkotikaproblemer, rehab, mange damer og et heftig temperament. Steven Tyler, vokalist i Aerosmith, fyller alle kriteriene for en ekte rockestjerne.

Aerosmith til Norge

Han er blitt 66 år gammel, men har ikke tenkt å legge rock'n'roll-livet på hylla. 4. juni spiller Aerosmith på Odderøya i Kristiansand. Bandet, og spesielt Steven, har gode minner fra forrige gang de var i Norge.

– Jeg husker Vigelandsparken med alle statuene. Også møtte jeg en jente som heter Elise Øverland. Det var et annet minneverdig øyeblikk. 

«God kveld Norge» har vært i kontakt med Elise som sier at hun og Steven er gode venner. Hun er designer og lager klær til artisten. 

Naken på bordet

Men klær er ikke alltid like viktig for Steven Tyler. Særlig ikke når kosertene er over. 

– Vi pleier å gå backstage, heller ned på noen drinker, prater med venner og går ut på byen. Drar på en strippeklubb, tar av klærne og danser nakne på bordet. Vi må være tro mot kunstformen vår. Vi må lage liv og røre. Vi må angre på det vi gjør, så jeg har noe å skrive om til vårt neste album. Du kan ikke være for snill. Skal man liksom dra hjem til kona? spør han. 

Vill og gal

Den holdningen har selvsagt gjort Steven til et yndet paparazziobjekt.Hans eskapader og temperament blir stadig dokumentert, og 66-åringen fornekter seg ikke etter 40 år i bransjen.

Morfar

I tillegg til å leve rockelivet, er Steven opptatt av familien. Han har fire barn med tre forskjellige damer. Mest kjent er døtrene Mia og Liv Tyler. Han er også morfar til Livs sønn Milo (9).