ØNSKET I TYSKLAND: Robin van Persie og Adnan Januzaj er begge på ønskelisten til Bayern München.  (AP Photo/Jon Super)
ØNSKET I TYSKLAND: Robin van Persie og Adnan Januzaj er begge på ønskelisten til Bayern München.  (AP Photo/Jon Super)

Fotballryktene:
– Bayern München vil hente United-duo

Og Ashley Cole er nå en av Europas mest ettertraktede spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Ashley Cole er i ferd med å bli en av Europas mest ettertraktede spillere. Da veteranbacken endelig fikk spille litt på tampen av sesongen, viste han at han faktisk fortsatt kan spille fotball - og ganske bra også. Når en landslagsspiller er tiligjengelig gratis, så våkner også managerne med stramme innkjøpsbudsjetter. Nå melder Daily Mirror at Manchester City også er kommet på banen. Fra før av har Manchester United, Liverpool og Real Madrid vist interesse for 33-åringen. For Citys del så vil Cole være en fin tilvekst, først og fremst fordi han er engelsk og kan løse problemet de har fått med begrenset stall i Champions League.

Cole fikk i sin tid klengenavnet «Cashley» av Arsenal-fansen da det kom frem at penger var den største motivasjonen da han gikk til Chelsea. Og hvis han fortsatt har som mål å bygge seg et størst mulig pensjonsfond, så er nok Monaco et godt alternativ. For den styrtrike klubben fra fyrstedømmet med samme navn, skal ifølge Daily Express ha tilbudt Cole en fyrstelig gasje for å sole seg på rivieraen og spille for halvtomme tribuner i to år.

Liverpool-manager Brendan Rodgers er ingen dumming, og han vet godt hvor skoen trykker i troppen sin. Og nå som både storklubbene og nyrike monegaskere er på banen for Cole, så har han en plan B. Fenerbahce-backen Caner Erkin er et annet alternativ som venstreback. Men 25-åringen sier ifølge Inside Futbol at han helst vil bli værende i Tyrkia.

Fabio Borini var landslagsspiller for Italia da han kom til Liverpool. Man kan trygt si at han spilte seg kjapt ut av den diskusjonen i sin tid på Anfield. Men 23-åringen har vært i forrykende form og bidratt sterkt til å redde Sunderland denne våren. Nå håper han at Liverpool og Sunderland kan bli enig slik at han kan få bli værende i Sunderland på lån også neste sesong, skriver Daily Star.

Etter at David Moyes ble observert på en Bayern München-kamp i vinter, så har de røde djevlene vært koblet til store deler av Bayerns spillerstall. Men nå har vinden snudd. Nå er det i stedet Bayern München som forbereder et raid på Manchester United, hvis en skal tro på Football Direct News. For Pep Guardiola skal visstnok ha sett seg ut Robin van Persie og Adnan Januzaj som to karer han kan tenke seg å jobbe med fra høsten av.

Manchester United må også kjempe for å beholde et annet stortalent. 16 år gamle Marcus Rashford regnes som et av de største talentene i klubben. Og han blir nå kraftig kurtisert av byrival Manchester City, melder Daily Mail. City satser stort på sitt nye ungdomsakademi, og forsøker å fylle det opp med alle rivalenes største talenter. Tidligere i uken kom det frem at de prøver å hente West Hams niåring Omari Forson.

Men City må kjempe for å beholde sine egne talenter også. For nå har Arsenal gjort et fremstøt for å sikre seg Shagueel van PersieRobin van Persie fikk litt oppmerksomhet i vinter da hans sønn begynte å trene med City fremfor hans egen klubb United. Men ifølge Metro prøver nå The Gunners å hente sjuåringen. Det er ingen hemmelighet at van Persies kone Bouchra aldri ønsket å flytte fra London.

Arsenal kan få Atletico Madrids Champions League-helt Diego gratis til sommeren. 29-åringen, som scoret mot Barcelona i kvartfinalen, ble i sin tid sett på som det største talentet i Brasil. Han og Robinho slo gjennom sammen i Santos, men ingen av dem ble superstjernene som mange trodde de skulle bli. Men Diegos beste periode i Europa hadde han da han spilte sammen med Mesut Özil i Werder Bremen. Nå kan altså de to bli gjenforent i London fra neste sesong, skriver Daily Mail

Arsenal-manager Arsene Wenger ser ut til å gi opp håpet om å få Bacary Sagna til å bli værende i klubben. Det meste tyder på at 31-åringen følger i fotsporene til Kolo Toure, Gael Clichy og Samir Nasri, og ender opp i Manchester City. Og det kan se ut til at Toulouse-backen Serge Aurier blir erstatteren. Ifølge Tutto Mercato Web skal Arsenal allerede være i samtaler med ivorianeren om en overgang.

Everton-manager Roberto Martinez håper han kan kan gjøre overgangen til Gareth Barry permanent etter sesongen. Men veteranen kan bli overtalt til å bli værende i Manchester City ettersom klubben er i beit for engelskmenn. Da vender i så fall Martinez fokuset over på West Bromwich Albions Youssouf Mulumbu, skriver AllAfrica.com. Men Tottenham skal også være interessert i kongoleseren.

Dersom Sam Allardyce får fortsette som West Ham-manager, noe som slett ikke er sikkert som banken, så kommer han til å rydde kraftig i spillerstallen sin. London Evening Standard melder at sju mann er ferdig i klubben dersom «Big Sam» beholder jobben. De tre leiesoldatene Antonio NocerinoMarco Boriello og Pablo Armero er ikke ønsket med videre. Det er heller ikke Joe ColeJack Collison og George McCartney, som alle er bosmanspillere ved sesongslutt. Alou Diarra har ett år igjen av kontrakten sin, men inngår heller ikke i Allardyces fremtidsplaner.

Forventningene til Lewis Holtby var store da Tottenham hentet kantspilleren fra Schalke 04. Men den unge tyskeren havnet etter hvert så langt nede på vinglisten i Spurs at han ble leid ut til Fulham. Med tanke på overfloden av kantspillere på White Hart Lane, så forteller det at Holtby er langt unna å få spilletid. Nå melder Football Direct News at han kan bli brukt som agn for å lokke Borussia Mönchengladbach til å la Max Kruse dra til England. Tottenham skal være villig til å legge en liten sum ved siden av Holtby for den målfarlige midtbanespilleren.

Både Newcastle og Aston Villa har managere, men nå melder L'Equipe at begge klubbene har forhørt seg med St. Etienne om muligheten for å løse treneren deres Christophe Galtier fra kontrakten. Det er i så fall et sterkt signal om at Alan Pardew og Paul Lambert kan forberede seg på å møte for den britiske arbeidsformidlingen i sommer.

Aston Villa er også ute etter franskmenn på spillerfronten. Ifølge Football Direct News vil de hente Florent Malouda tilbake til England. 33-åringen har spilt for Trabzonspor etter at kontrakten hans med Chelsea gikk ut etter forrige sesong.