SKADESMELL I CUPKAMP: Fredrik Gulbrandsen har vært glimrende i sesonginnledningen, men en skade gjør at han kan gå glipp av toppkampen mot Godset. Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
SKADESMELL I CUPKAMP: Fredrik Gulbrandsen har vært glimrende i sesonginnledningen, men en skade gjør at han kan gå glipp av toppkampen mot Godset. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Gulbrandsen kan miste toppkampen

Molde-spissen pådro seg en skade i cupkampen mot Strindheim.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredrik Gulbrandsen fikk seg en smell i cupkampen mot Strindheim i går og må muligens stå over storkampen mot Strømsgodset på søndag.

På stillinga 0-0 og med rundt 10 minutter igjen av 2. runde-kampen mot Strindheim, valgte Molde-trener Tor Ole Skullerud å sette inn sin toppscorer for å sikre seg avansement før ekstraomganger. 

Avansementet lykkes Skullerud med, men målet Daniel Chima Chukwu satte inn på overtid kan vise seg å bli kostbart på et annet vis.

– Fredrik har  vært til undersøkelse hos vår medisinske ansvarlige, fysioterapeut Lars Håvard Sæbø, i dag og vi kan ikke konkludere foreløpig. Vi vet ærlig talt ikke om Fredrik blir klar til søndag, sier Skullerud.

Gulbrandsen, som har vært plaget med strekkskader flere ganger i karrieren sin, har nok en gang fått kjenning av en strekk på baksiden av det ene låret. 

Gulbrandsen har scoret fem mål på de sju første kampene – to færre enn Tippeligaens toppscorer, Vålerengas Vidar Örn Kjartansson.