Dop, søksmål og puppesjokk!

Her er Justin Timberlakes (33) største skandaler.

I kveld spiller han for et fullsatt Telenor Arena. Sangeren, skuespilleren og forretningsmannen Justin Timberlake er et multitalent.

Men hemmelighetene og skandalene rundt Timberlake er mange i følge Radaronline.

Blottet bryst

Justin Timberlakes tidlige solokarriere fikk en trøblete start 1. februar 2004, da han eksponerte Janet Jacksons bryst under deres felles opptreden på Super Bowl i Houston.

Puppeskandalen som oppstod i Houston under Super Bowl, har blitt foreviget i form av to dukker av Janet Jackson og Justin Timberlake. (Siobhan via Getty Images/AFP) FOR NEWSPAPERS AND TV USE ONLY
Puppeskandalen som oppstod i Houston under Super Bowl, har blitt foreviget i form av to dukker av Janet Jackson og Justin Timberlake. (Siobhan via Getty Images/AFP) FOR NEWSPAPERS AND TV USE ONLY

Bannlyst musikkvideo

Sangerens video «Tunnel Vision» ble bannlyst på YouTube da modellene på videoen var toppløse. Nakenheten ble for mye for YouTube!

Bryllupsvideo

Etter bryllupet med sin kjære Jessica Biel i 2012, måtte Justin krype til korset etter kompisens kreative bryllupsgave.

I en video, laget av kompisen Justin Huchel, gratulerte flere uteliggere Justin og Jessica med bryllupet. Dette var ikke populært, og Justin måtte be om en unnskyldning for kompisens video-presang.

Utroskandalen

Før bryllupet i 2012, måtte Justin Timberlake gå ut i mediene og nekte for utroskap mot sin blivende kone med skuespilleren Olivia Munn (nå sammen med Joel Kinnamann).

Sidespranget skulle angivelig ha foregått i tre dager på Manhatten i New York i 2010.

Bruddet med Britney Spears

Forholdet med Britney Spears endte dramatiskt i 2002. Selve bruddet rystet fansen og ble ikke bedre da Justin ga ut sangen «Cry me a river» som var inspirert av Britney.

Her ankommer Justin Timberlake og Britney Spears American Music Awards i Los Angeles i 2002. (AP Photo/Kevork Djansezian)
Her ankommer Justin Timberlake og Britney Spears American Music Awards i Los Angeles i 2002. (AP Photo/Kevork Djansezian)

«Noen ganger i livet tror du at du har funnet den rette, men en dag forstår du at hun bare er en bitch», sang Justin. Men måtte raskt ta tilbake det han hadde sagt.

Kritikk mot sangtittel

En annen sang «Take back the night» fikk også kritikk i 2013. En organisasjon som bekjempet seksuell vold, med samme navn lurte på hvorfor låta hadde samme navn som dem?

Justin hevdet at han var uvitende om dere eksistens.

Mislykket comeback

Justin ble gjenforent med sine bandkompiser i 'N Sync under MTV Video Music Awards i 2013.

Men fansen ble midt sagt opprørte, da det ble kjent at han kortet ned på sceneopptredenen med bandet fra 15 til to minutter.

Kritiserte arbeidsgiveren

I 2008, ble Justins restaurant «Southern Hospitality» i New York satt på kartet.  En ansatt kom med krass kritikk til Timberlake og hans to businesspartnere.

Den ansatte hevdet han ikke fikk overtidsbetaling og at det ble unndratt tips fra de ansatte.

Uhygienisk restaurant

I 2013 kom restauranten igjen på kartet da den fikk kritikk for elendig hygiene og dårlig renhold.

Narkotika

Justin har tilstått at han har prøvd forskjellig typer narkotika i løpet av livet. 

– Jeg har vært på Coachella-festivalen mange ganger, på mange.....forkjellige substanser, sa han til Myspace i mars, 2013